Centum-D

Дніпро

3 квітня 2023 14:18

Katty Vlasenko, PHP Developer

Сьогодні мав бути мій перший день в цій компанії в якості розробника, але під час онбордінг мітінгу мені зателефонувала рекрутер і сказала що мій офер відкликано... Офер який отримала 10 днів тому, заради якого я відмовилася від інтерв’ю на різних стадіях, заради якого я звільнилася з попереднього місця роботи!

Перш ніж приймати рішення працювати в цій компанії подумайте тричі, і виберіть інший варіант, бо можете лишитися зовсім без роботи

Катерина, вчора вам була надана максимально детальна інформація щодо цієї ситуації.
Але певно продублюю і тут: вас попереджали на етапі співбесід, про пошук кандидата під проєкт. І так, нажаль саме ви стали свідком форс-мажорної для нас ситуації, але нажаль доволі розповсюдженої на ринку під час війни, як вихід клієнта з компанії. В мирні часи та стабільній економічній ситуації, ви б очікували на новий проєкт на бенчі, але зараз більшість компаній на українському ринку не можуть собі дозволити цього. Вам була якнайшвидше надана вся чесна і прозора інформація щодо ситуації, деталі, варіанти пошуку проєкту для вас. Я одразу принесла вам вибачення, розумію і зараз ваше обурення. Для нас це так само стало шоком. Але ми завжди робимо усе можливе для того, щоб зберігти роботу для наших співробітників, і в цьому випадку так само. До речі, всі задіяні на цьому проєкті розробники вже мають повне навантаження на інших проєктах. Ви відмовились від усіх наших пропозицій, і також можу зрозуміти чому. Та в умовах сьогодення ми зробили все, що залежало від нас.

Повністю підтверджую. Centum-d — шаражкіна контора. Таким компаніям не місце на ринку IT

Юрій, ви ніколи не були співробітниокм нашої компанії, щоб робити якісь висновки.
Ваша дружина, думаю, досить впевнена для вирішення всіх робочих ситуацій самотужки.