13 грудня 2022 1:17
Наразі дуже рідко пишу будь які відгуки, але не втримався поділитися своїм досвідом, впевнений від буде корисним подивитись з іншого боку. Вперше в житті зустрічаюсь з тим, що на позицію QA був тест. Не просто тест, а прописання тест-кейсів та тест-плану з усіма характеристиками на вже існуючому проекті. Тестове завдання було трошки дивним, тому що реально на позицію куа воно буває досить рідко. Я подумав, що нічого страшного з того немає, тому вирішив зробити, попереднього запитав, чи платне воно чи ні — мені сказали ні, і бажано витратити не більше 2 — 4 годин — і все, що їм потрібно — зрозуміти, який підхід я використовую. Ок, подумав я і пішов робити. За чотири години написав, показав, що зробив, потім була співбесіда і зворотній зв’язок, де усі разом розбирали мою роботу, все в позитивному ключі.
Співпрацювали ми потім над проектом і вийшло взагалі все ок. В команди і людей кайфове ставлення до життя — власники роблять все — і вони одні з тих хто в ковід збільшував команду, тому читаю те, що тут написано і дуже мені странно. Як на мене, то там працюють дуже позитивні люді і я буду радий, якщо в майбутньому в мене буде ще можливість попрацювати з ними у проектах.