CareBiller

Львів

13 січня 2025 18:06

Nadia Todoriuk, Billing Manager в CareBiller

Працюю в компанії вже майже 4 роки, і можу з упевненістю сказати, що це моє місце!
З самого початку мене приємно вразило, як компанія піклується про новачків: спочатку було корисне навчання, а потім мені надали ментора, який завжди терпляче відповідав на всі мої запитання і допомагав розібратися в робочих процесах. Це дійсно додало впевненості на старті.
Особливо ціную теплу й дружню атмосферу в команді. У нас є зручна група для спілкування, де можна запитати що завгодно і завжди отримати підтримку. Це створює відчуття єдності та взаємодопомоги.
Мені випала чудова можливість розвиватися на проєкті, і окремо хочу відзначити спілкування з колегами з Америки — це не тільки корисно для покращення англійської, але й надихає на нові ідеї.
Графік роботи дозволяє гармонійно поєднувати роботу з особистими справами. Це велика перевага, коли ти можеш знайти баланс між роботою та особистим життям.
Я вдячна компанії за довіру, можливості для розвитку і просто за те, що тут панує атмосфера підтримки й розуміння.

Підтримали:  Nataly Nickitchenko