3 травня 2023 10:24
Працюю в компанії 10 міс. на позиції HRG, прийшов час залишити свій відгук, так як пройшло уже достатньо часу, щоб поспостерігати та зробити висновки.
• повністю проукраїнська позиція компанії, активне волонтерство для ЗСУ — керівництво є у цьому великим прикладом, й залучає до ініціатив всю команду
• не зважаючи на економічну ситуацію у країні, компанія системно здійснює PR й переглядає фін.винагороду працівника, які на це заслуговують
• рейти — ринкові
• грамотні спеціалісти у своїх профілях, коли не звернусь за допомогою у розумінні технічних моментів — отримую детальні консультації, супровід, допомогу
• дружня атмосфера, доброзичливий колектив, з багатьма із задоволенням спілкуємось й поза роботою
• керівництво заохочує своїх спеціалістів до навчання та розвитку
• керівництво вимогливе, але лояльне (ти відчуваєш себе людиною, а не знаряддям праці)
• компанія невеликого розміру, тому «загубитись», «зависнути у зоні комфорту» не вдастся — потрібно працювати, старатись, навчатись й показувати результати (не вважаю це «-», 2022 рік — економічна криза та чат GPT показали, що компанії, де є 10 працівників 1 профілю з легкістю відмовляються від 7 «посередніх», залишаючи 3 найкращих, тому вміння розвиватись, бути проактивним та ефективним — «в тренді», якщо хочеш залишитись конкурентоспроможним фахівцем на ринку праці)
• приділяється значна увага моральному стану та задоволеності працівників
• загалом, цінності та підхід до життя та роботи керівництва, в цілому, збігається з моїми, тому працювати в компанії мені цікаво та комфортно.