8 липня 2021 23:55

Nika Vul'f, PC/ PM

Працювала 7 місяців. Замовники круті, мега цікаві, топчик для ПМ. Проекти мега цікаві і перспективні! Щиро вдячна за команду — мега круті люди- відповідальні, щирі, з бажанням розвиватись. Дякую за друзів ;)
Якщо це позиція ПМ- вас змусять працювати за BA,QA,PM,DevOps,HR, Sales, mentor для всіх джунів, що приходять, і все «треба зробити» вже. Це не коордиація людей, це тупо робота за івлу команду. Жодної можливості лікарняного, хоч вмирай, до тебе приїдуть, можливо. Я місяць на обезболюючих працювала, щоб психологічно не добили.
Жодної поваги до людей! Всі колеги викладались, вчились — але це були невигідні ресурси.
І якщо ви настільки дурні щоб піти працювати на цю компанію — то огого, гадайте на картах чи ЗП виплатять. І все «згідно договору», читайте і скріньте, що hr пише.
Дякую за досвід, я ще більше люблю і ціную поточну Компанію.

Утримаємось від детальних коментарів на цей відгук, бо він не відповідає дійсності і вмотивований приватними справами. Зазначу тільки що:
— QA, DevOps, HR, Sales ніколи не входили і не входять у обовязки PM/PC у компанії. Для цього є відповідні люди в компанії. У обовязки PM/PC, входить координація роботи QA, DevOps. Список обовязків також доступний до приходу на роботу у офері.
— Кількість оплачуваних і неоплачуваних відпускних, лікарняних і вихідних також доступна у офері. Ніка використала як оплачувані так і неоплачувані і «Жодної можливості лікарняного» є відвертою брехнею.
— Гадати про оплату непотрібно. Усі виплати кожного місяця з детальним нарахуванням надаються мейлом у відповідні терміни. Ми звязались із Нікою відразу і жодних зауважень по виплаті не поступало.
Ніка, хотіли б побажати тобі від всієї команди знайти баланс між роботою і особистим життям і успіхів у наступній роботі!