1 липня 2025 22:49
Побачила допис у тредс від Тетяни Бикової про насмішку над кандидатом із відсутністю зубів. Мені, як людині, яка 5 років пропрацювала в наймі, це виглядає доволі неетично з професійної точки зору. Наразі пост видалено. Пані Тетяна, говорить що це було «тестування» контенту, чи залетить він у стрічку новин; але з її відповідей на коментарі це так не виглядало, ось скрін із однією із відповідей авторки: drive.google.com/...CGzJVkf/view?usp=drivesdk
Поговорите со мной. У меня нет первого левого переднего. Я шиплю. Давайте покажу публично. Гугл мит назначьте .
Дякую за ваш коментар, наразі я видалила пост в threads вже давно, тому мені дуже приємно за вашу увагу і відгук, але він не має відношення до моєї агенції оскільки ви не були ні кандидатом, ні нашим клієнтом. Бажаю вам всього найкращого!
Пані Тетяно, ви ж розумієте, що це не фейковий коментар про вашу агенцію і її роботу. Це відгук саме про вас, як представницю агенції і ваш бренд. Ви дозволяєте собі неетичні висловлювання в тредс про кандидатів. Рукописи не горять, вам на Доу не тільки я відправила скріни ситуації. Ви можете мене хейтити, відмічати мене в сторіз скільки завгодно, робити вигляд, що вас обмовляють. Але це не змінить того факту, що ваші висловлювання були непрофесійні і неетичні.