SoloWay Technologies (bvblogic)

Івано-Франківськ, Чернівці

8 серпня 2023 10:50

Nazariy Drohomyretskyi, PHP Deleveloper в SoloWay Technologies

З великим задоволенням хочу висловити своє позитивне враження від співпраці з компанією. Працюючи в якості PHP Backend розробника у цій компанії, я отримав неймовірний досвід, який не тільки поглибив мої знання, але й дозволив розвиватися як професіоналу.

Однією з основних переваг є відмінна команда професіоналів, яка завжди готова сприяти та поділитися своїми знаннями. Співпраця з колегами була дуже плідною та сприятливою для взаємного навчання.

Компанія також приділяє велику увагу освітній ініціативі, що дозволяє розробникам не лише вдосконалювати свої технічні навички, а й розвивати лідерські якості. Регулярні тренінги, семінари та внутрішні доповіді допомагають підтримувати знання на високому рівні та бути в тренді з останніми технологічними розробками.

Найбільше мене вразило те, як компанія ставиться до своїх співробітників. Високий рівень уваги до балансу між роботою та особистим життям сприяє підтримці здорового робочого середовища. Це дозволяє нам працювати продуктивно та досягати високих результатів, не перетворюючи роботу на джерело стресу.

Загалом, робота в компанії це неймовірно збагачуючий досвід, який допомагає розвивати як технічні, так і міжособистісні навички. Я вдячний за можливість бути частиною цієї відмінної команди та долучати свій вклад до їхніх захоплюючих проектів.