SoloWay Technologies (bvblogic)

Івано-Франківськ, Чернівці

11 червня 2020 15:29

Владислав Кустовський, Full Stack developer в Newfire Global Partners

З дня, коли я прийшов вперше опинився в офісі компанії, пройшло вже більше ніж 6 місяців. За цей час у мене досить чітко сформувалась думка про роботу, компанію і колектив в цілому.
В компанію я прийшов майже без досвіду, проте мене тепло прийняли та швидко навчили азам, які потрібні в роботі (від того, як правильно оцінювати проекти, до того, як спілкуватись з клієнтом). Середовище для новачків досить сприятливе для професійного та ментального зросту. За цей час я побачив, як реально росту в якості коду, пізнаю новинки щодня. Без жодних сумнівів — це і є правильний менеджмент і менторство. За увесь цей час я ніколи не залишався сам на сам з певними проблемами і труднощами, адже кожен з моєї команди готовий підказати, де знайти правильне рішення, направити думки в правильне русло (як на мене, це дуже важливо, коли в тебе ще немає великого досвіду).
За час роботи в компанії я побачив професіоналізм кожного з працівників, котрий став фундаментом bvblogic. Як на мене, почати свій шлях в айті з такого середовища — неймовірно круто, тому я дуже вдячний всій команді bvblogic за те, що повірили в мене і дали мені шанс проявити себе.
P.S: а ще у нас на кухні найсмачніше печиво :)

Підтримали:  Uliana Kalyniuk