10 липня 2019 22:44
Хочу поділитися своїми враженнями щодо компанії bvblogic, в якій я проходив практику. Почну звичайно з самого початку і як для всіх, це звичайно співбесіда. Коли я прийшов, мене зустріли прекрасні дівчата які там працюють і як кожна людина яка йде на співбесіду, я був схвильований, но після декількох хвилин знайомства з ними, я відчув ту простоту та легкість спілкування. Після успішної співбесіди, я познайомився зі своїм ментором, якого звати Юра Яновський. Для мене було сильним враженням то, наскільки в юному віці можна мати стільки досвіду за плечима. Це справді класна людина, яка тебе навчить, розкаже та покаже багато цікавого і він завжди знайде час для сміху. Для мене було саме задоволення працювати з таким ментором. Під час практики, я часто замічав як до мене підходило багато різних мені незнайомих людей, які віталися зі мною і запитували як в мене справи, це давало мені відчуття сімейної теплоти. Я дуже радий що моя практика відбувалася іменно в цій компанії, де я набрався багато досвіду та познайомився з багатьма людьми. Буду старатись себе проявити, щоб бачити себе серед цих людей, які там працюють)