Burny Games

Київ

19 березня 2025 16:13

Mykhailo Hrybkov, Tech Lead, Technical Animator в Burny Games

«Душа» компанії — це люди, які створюють вайб усередині компанії та діляться ним з іншими. І в цій компанії «душа» що треба :)

Завдяки цим людям ти не почуваєшся офісним кактусом у компа, ти почуваєшся частиною дружнього гурту, де завжди є місце і попрацювати, і посміятися, і поділитися чимось, що в тебе на душі. Завжди вислухають та нададуть необхідний фідбек. Направлять у потрібне русло, допоможуть з розвитком професійних навичок та забезпечать усім необхідним.

Мені дуже імпонує вайб Burny Games із нашими «клубами за інтересами». З флудилкою, в якій завжди можна поділитися актуальними мемами. З нашими Weekly-мітами від CEO, на яких стихійно утворилася рубрика «анекдот тижня» від рандомного учасника. З нашими квартальними демо, де неможливо сидіти з кислою міною, бо спікери щоразу дивують своєю креативністю подачі матеріалу (це окремий вид мистецтва, це бачити треба!). З тімбілдінгами, онлайн чи офлайн — не має значення, це завжди душевно. І так далі...

Ось цими і безліччю інших приємних моментів Burny Games і викликає прихильність до себе.
Дякую top-notch командо!)

Підтримали:  Alina Mudra Yuliia Lukinova Valeriia Sapega