Burny Games

Київ

19 січня 2025 14:31

Bogdan Tretyakov, Lead Unity Developer в Burny Games

Працюю в Burny вже майже два роки, і враження залишаються виключно позитивними. На момент мого приєднання в компанії працювало близько 30 осіб, і мене одразу вразило те, що, попри невеликий розмір команди, робочі процеси були організовані на рівні великих компаній.

Маючи досвід роботи в компаніях різного масштабу, я побачив у Burny унікальне поєднання: дружня та лампова атмосфера, характерна для невеликих команд, поєднувалася з ретельно відпрацьованими процесами розробки, які зазвичай притаманні великим організаціям. Компанія застосовує сучасні методології розробки продукту, використовує передові технології, орієнтується на аналітичні дані та активно впроваджує A/B тестування. Саме ця комбінація мене найбільше і вразила.

Маленька, але натхненна команда, яка захоплена своїми проєктами, вже тоді могла пишатися процесами, що відповідають стандартам великих компаній. Одним словом, я побачив серйозні перспективи зростання і був радий стати частиною такої команди на ранньому етапі її розвитку.

Я переконаний, що успіх Burny — це результат роботи команди. Це професіонали, які досконало розуміють, що вони роблять, як це робити, і що дуже важливо, кожен чітко розуміє, навіщо він це робить. Тож, якщо бажаєте стати частиною натхненної команди — welcome to Burny)

Підтримали:  Alina Mudra Valeriia Sapega