Burny Games

Київ

21 лютого 2024 13:43

Kristina Larionova, Creative Director

Читала відгуки і вирішила написати свій. Це — чесна компанія зі співвідношенням амбіцій до можливостей, ініціативи до реалізації, навичок до доходу, і це далеко не все. Наприклад, хотілось додати — план до виконання, але тут вірніше буде написати — план:виконання х2, а іноді х3. Кожен продукт відкриває можливості дізнатися щось нове чи покращити навички, спробувати різні підходи та технології, стрибнути вище голови і спеціалісти хотять зробити більше, ніж самі іноді запланували. В компанії це цінується, а для мене це — важливий показник.

Спеціалісти, які не зупиняються на досягнутому, завжди йдуть вперед і вгору в своєму розвитку — це мої колеги. Це якийсь круговорот мотивації, цільоспрямованості та результатів. «Як я можу ЩЕ це покращити?» — питання, яке я чую достатньо часто і це мене дуже драйвить.

Також в компанії дуже приділяють увагу атмосфері в команді. Це відчувається в культурній манері надавання фідбеків, довірі рішенням кожного спеціаліста, розгляді ідей і їх реалізації в проектах, всіляких конференціях, курсах, книгах, нових сервісах чи програмах, які потрібні спеціалістам для розширення свого професіоналізму, розумному відношенні до помилок (так, це трапляється, але іноді без них не дізнаєшся щось нове), гнучкому графіку, тімбілдінгах, посиденьках в Discord після роботи за якоюсь грою та інше.

В Burny Games процес побудован так, що кожен розуміє для чого знаходиться тут, кожен бачить результати своєї роботи, кожен може вплинути на розвиток компанії і тому це — системний механізм, де всі розуміють і відчувають свою цінність та працюють задля ще кращих результатів.