I’ve read lots of great reviews for great companies, and one phrase I often noticed was: “I feel like I’m a part of the process.”
Now I can truly relate to this feeling — something I never experienced before.

At Bulls, I feel genuinely involved. It’s not just about completing tasks, it’s about progressing, growing, and discovering something new for myself in the way it’s meant to be.

It’s about working with great and inspiring people, enjoying warm and cozy work routines, and facing many exciting challenges together as a team.

And most importantly — I’ve found here not just a company, but a place that feels like a family.

Підтримали: Alyona Nekryta

Працюю тут вже рік. Процес найму був швидким: HR завжди був на зв’язку та вже наступного дня після співбесіди й тестового завдання надавав зворотний зв’язок.

Щодо роботи в компанії — ваші навички дійсно оцінять, а завдання підбиратимуть так, щоб ви могли не лише впоратися, а й розвиватися як фахівець. Тут немає ризику «впертися в стелю» й займатися лише рутинними завданнями — завжди є можливість зростати та брати участь у проєктах.

Колектив тут не просто дружній — команда сама пропагує спільні зустрічі, організовує івенти та підтримує тісне спілкування навіть поза роботою. Попри те, що всі люди різні, атмосфера дуже тепла й сімейна, завжди є відчуття єдності. Компанія також підтримує це, заохочуючи бонусами, святкуваннями днів народження та вихідними на свята, створюючи комфортне й мотивуюче середовище.

Підтримали: VictoriaAlyona Nekryta

Оу, мені є що сказати про цю компанію!
3,5 роки тому проходила співбесіду, перша офлайн співбесіда, тестове, ще одна співбесіда і я ін▶️
З,5 роки я обожнюю цих людей, менеджмент бо вони з любов’ю, і навіть процеси, бо вони цікаві🤌🏻 втомлювалась, вигорала, хотіла піти зовсім з ІТ, але не через компанію чи колектив, а просто бо людина і тільки завдяки колективу і компанії я досі тут, досі розвиваюсь, генерую нові ідеї, маю бажання рухатись вперед і допомагати рухати вперед BullsMedia🪷 Стільки приємних моментів, стільки смішних, вайбових, теплих...
Вдячна НРам, що звертають увагу на софт скіли, завдяки цьому команда🔥🔥🔥 люблю♥️

Підтримали: VictoriaAlyona NekrytaIllya Babenko

Побачивши відкриту вакансію рекрутера в Bulls Media, одразу подала своє CV, адже компанія мене зацікавила. Процес найму був дуже динамічним та ефективним, що один з етапів інтерв’ю навіть скасували. З листопада 2024 року я працюю тут і безмежно рада бути частиною цієї команди. Колектив чудовий, менеджмент підтримує, а загальні умови роботи комфортні й мотивуючі!

Підтримали: VictoriaIllya BabenkoAlina Semenko

Проходила співбесіду в Bulls Media і залишилися тільки позитивні враження. Весь процес був чітким, комфортним і швидким. Усі етапи співбесіди пройшли максимально гладко та приємно. Фідбек отримувала вже на наступний день після кожного етапу, що дуже порадувало — ніякої невизначеності й довгого очікування. Вже два місяці працюю тут і повністю задоволена! Команда дуже професійна й доброзичлива, процеси налагоджені, а задачі цікаві. Великий плюс — підтримка від колег та можливості для розвитку. Якщо ви шукаєте місце, де цінують співробітників і створюють комфортні умови для роботи — Bulls Media однозначно вартий уваги.

Прочитавши попередній коментар мала сумніви чи варто подавати своє резюме, але вирішила спробувати. Моє тестове завдання перевірили за два дні, відразу відбулася технічна співбесіда і потім із СЕО, то все супер. Досить швидко пройшла всі етапи і отримала офер. Наразі в мене закінчився іспитовий термін то все супер, задоволена компанією і колегами повністю. Можливо була велика завантаженість поточними завданнями і тому комусь доводилось чекати довше на фідбек, але у мене все пройшло максимально чудово. Однозначно рекомендую Bulls media

HR компанії пропонує виконати тестове завдання на декілька годин, після чого зникає не надав жодного фідбека щодо тестового. Навіть просто «ми вирішили рухатись далі з іншими кандидатами» не вважають за потрібне відписати. Через неповагу до часу який кандидат витрачає на тестове — не рекомендую дану компанію. Якщо такий бардак на етапі найму, то важко уявити що там з робочими процесами взагалі коїться.