BUKI - marketplace for tutoring

Київ

Привіт! Пропрацювавши в BUKI 3,5 роки на посаді Linkbuilding Manager, можу з упевненістю сказати, що це був один із найкращих професійних досвідів у моїй кар’єрі. Компанія створює всі умови для розвитку та самореалізації: я мала змогу тестувати й реалізовувати власні ідеї, що дуже ціную.

Особливу подяку хочу висловити не лише своєму тімліду — найкращому керівнику, з яким мені доводилося працювати в SEO-сфері, а й усій команді SEO, нашим справжнім зірочкам 🌟. Ви — неймовірна команда, і саме завдяки вам робота перетворювалася на задоволення!

Окремо відзначу ініціативу внутрішнього навчання спеціалістів — це надзвичайно крутий проєкт, який відкриває нові горизонти для розвитку відділу.

Щиро дякую всій команді BUKI, фаундерам, HR-відділу та нашому SEO-відділу за підтримку, довіру та незабутній досвід! Сподіваюся, наші шляхи ще перетнуться, і ми матимемо змогу попрацювати разом знову 😊✨🚀

Вітаю! Хочу поділитися своїми враженнями від співпраці з компанією BUKI. Це був мій перший досвід роботи в повністю продуктовій компанії, і одразу можу сказати, що він був успішним.

Я пропрацювала майже два роки на позиції рекрутера і маю лише позитивні враження як від компанії, так і від самої позиції та організаційної структури. За цей час я мала можливість попрацювати над різними задачами, і компанія сприяла моєму професійному розвитку, надаючи багато можливостей для впливу на процеси та тестування нових практик і підходів.

Для комфорту працівників компанія організовує різноманітні тренінги та заходи, поважає life-working balance, а також надає медичне страхування, індивідуальні уроки англійської мови та інші бонуси. Окремо хочу відзначити активну участь компанії у волонтерських ініціативах та підтримку Збройних Сил України.

Я працювала в HR-відділі і хочу підкреслити високу якість процесів та професіоналізм колег, з якими мені пощастило працювати. Хоч наші шляхи розійшлись, оскільки я вирішила рухатись далі, я дуже вдячна компанії за можливість працювати над формуванням команди.

Можу сміливо рекомендувати BUKI як чудове місце для розвитку кар’єри. Це компанія, в якій можна реалізувати себе та розвиватися як спеціаліст!

Лілю, привіт 👋
Дякуємо за твій відгук та за цінний вклад у розвиток команди 🚀
До зустрічі!

Перейти до дискусії

BUKI — це велика та дружня сімʼя.

Мій шлях у компанії BUKI тривав п’ять років, і цей час став надзвичайно цінним для мого професійного розвитку. Я починала як менеджер, працюючи на цій посаді рік, а згодом долучилася до нового проєкту BUKI School. Там я теж рік працювала менеджером і мала честь стати тімлідом команди менеджерів. Це дало мені величезний досвід і знання, які я з вдячністю зберігаю.

Як і в будь-якій компанії, є свої нюанси, але переваги BUKI значно переважують усе інше. Особливо вражає команда — кожен член працює з надзвичайною відданістю, а керівництво завжди підтримує та орієнтується на досягнення результатів. Ця атмосфера є невід’ємною частиною успіху компанії та джерелом натхнення для всіх, хто працює тут.

Від самого початку до завершення співпраці я отримувала тільки чудовий досвід, швидкий зворотній зв’язок і увагу до деталей. Команда професіоналів не лише виконує свої обіцянки, але й перевершує очікування, пропонуючи унікальні рішення навіть у найскладніших ситуаціях.

Щиро вдячна BUKI за ці п’ять років неймовірного досвіду

Женю, привіт 👋
Вдячні тобі за вклад у історію та розвиток BUKI
Щиро бажаємо тобі подальшого кар’єрного зростання, досягнення власних цілей і завжди тобі раді — чекаємо у гості 🚀

Перейти до дискусії

Працювала два роки, спочатку куратором потім методистом. Обіцяли гори і золото, ще й безкоштовно проводила спікінг клаби. Відділ закрився всіх повиганяли. Ну шо ж ... не рекомендую. До тебе нікому немає діла, сьогодні ти є — завтра нема. Тім лід вговорювала залишитись і обіцяла підвищення, але і сама звільнилась. Не рекомендую

Маріє, привіт!
Нам шкода, що у тебе залишились негативні враження про співпрацю і прикро, що ми не змогли з тобою їх проговорити.

Я хочу зазначити, що розумію твої почуття, але твій коментар не є справедливим щодо нашого відношення до тебе. Компанія повністю виконувала свої зобовʼязання, що були зазначені у офері — працювали з тобою у відкритому правовому полі як з офіційним підрядником, без жодних затримок сплачували винагороду за твої послуги та при зміні твоєї ролі з куратора на методиста (контент-кріейтора) ця винагорода була вчасно переглянута та підвищена. Важливо зазначити, що проведення спікінг-клабів — це не волонтерський проєкт, як було тобою зазначено у коментарі, а внутрішній проєкт компанії, що входив у твої робочі оплачувані години.

Проєкт по розробці контенту був реалізований та завершений, тому ми завершили співпрацю з усіма підрядниками оплативши усі їх послуги згідно домовленостей. Як ти і зазначила, ми пропонували лишитись нашим колегам, але на дещо інших посадах, оскільки задачі у проєкті по створенню контенту були завершені і ми не мали поточного навантаження для посади кріейтора.

На жаль, нам не вдалося з тобою обговорити твої сумніви та консьорни, оскільки ти достроково завершила співпрацю та обмежила можливість будь-якої комунікації.
Також важливо зазначити, що при цьому компанія зазнали збитків у вигляді частково видаленого тобою курсу, що розроблявся для компанії.
Мені неприємно висвітлювати це публічно, але твій коментар не є чесним відображенням нашої співпраці.

Я маю надію, що ти зможеш переглянути ситуацію та бажаю тобі успіхів у подальшому розвитку своєї карʼєри!

Вітаю!
Пропрацював в БУКІ майже два роки у фінансах.

Я дуже пишаюся своїм досвідом у цій компанії, саме тут я знайшов можливість розкрити себе, як спеціаліста. Керівники та коллеги із інших відділів завжди готові допомогти, обсудити питання покращення процесів, уся комунікація проходить професіонально та ефективно.
Атмосфера дійсно дружня та приємна.

Сам по собі продукт дуже крутий. Багато учнів/студентів знаходять для себе вчителів, а вчителі в свою чергу мають змогу викладати свій предмет у зручний час та місці.

Компанія активно підтримує армію та гуманітарні фонди, донатами та власними ініціативами, на кшталт, безкоштовних пакетів занять для дітей, які постраждали від війни.

Проект активно розвивається, багато викликів вже пройдено, а також, не менше важливих етапів чекають на команду БУКІ у майбутньому.
Але побачивши на власному досвіді, з якою професійністю команда проходить усі складнощі, як готові змінюватися в залежності від викликів часу, з упевненістю можу сказати, на БУКІ чекає велике майбутнє! =)

Особисто я рекомендував би попрацювати в БУКІ.

Дякую!)

Ілля, дякуємо за теплий відгук! Ми справді раді, що працювали з тобою в команді та бажаємо тобі цікавих викликів, задач та нових досягнень 🚀

Перейти до дискусії

Класний український продукт, хороша дуже френдлі команда, працювала там проджектом до дикрету, маю гарний відгук

Сашо, привіт, дякуємо за твій відгук та за час, який ми працювали пліч о пліч та успішно релізили та розвивали продукт BUKI 🚀

Перейти до дискусії

Добре, що є такі українські стартапи, які можуть конкурувати з міжнародними брендами.
За свій час роботи, можу відзначити, що в мене залишились хороші враження — хороша атмосфера, адекватне відношення. Працював віддалено, тоді був карантин.
В контексті вирішення робочих задач, в мене були можливість і свобода, щоб реалізувати свої ідеї, що буває не всюди.
Коли звільнявся, то провожали мене виключно в доброзичливому тоні. За час роботи в загальному чаті бачив звільнення інших незнайомих мені людей. Відношення було аналогічним.
—
Із мінусів можна сказати, що була не JIRA, а якась інша штука (вже забув як вона називається), яка мені не дуже подобалась. Плюс регулярно треба було читати страшненький legacy, але від нього був план позбутись повністю і думаю він вже реалізований.

Опишу деякі аспекти, актуальні на 2021, які не є ні перевагами ні недоліками самі по собі. Це залежить від того, чому ви віддаєте перевагу.
* Букі це продуктова компанія, але не IT-на. Тобто більшість співробітників зайняті роботою з клієнтами і т.п.
* З точки зору ІТ є сенс дивитись, як на невелику компанію. Тут навряд будуть формалізовані і відточені процеси як в великій корпорації. Але з іншої сторони ви чи не щодня матимете можливість спілкуватись з співзасновником компанії.

Женю, щиро вдячні за твій теплий відгук та за твою плідну працю у BUKI!
Хочу додати, що ми намагаємось удосконалюватись та адаптуватись, тому вже використовуємо JIRA 👌
Завжди тобі раді!