Працюю в компанії вже більше року.
Не дивлячись на розмір компанії — тут була культивована своя лагідна корпоративна культура, затишна атмосфера при чудовому балансі з інтересними та інколи гарячими проєктами).
У багатьох місцях компанія йде на поступки.
Надає прозоре зростання.
Конкурентну компенсацію.
І, чудовий та цікавий досвід.

Всім вдячний

Дуже задоволений працювати у команді BuildApps.
Максимально відкритий колектив дає змогу легко зайти на проект, отримати поміч або знайти кращі рішення з колегами.
Команда весь час покращує свої навички та запроваджує нові технології у проект, що дає змогу весь час зростати як спеціаліст та на практиці випробовувати нове у сфері IT.
Вдячний керівництву за розуміння та допомогу у цей складний військовий час.
Окреме дякую ПМ Татьяні за розважальну программу на english day.

Працюю в компанії вже майже рік.
Від початку і до теперішнього часу маю можливість працювати з цікавими проектами.
Команда працює злагоджено, завдяки затишній робочій атмосфері.
Можна виділити:
— є достатньо широкий стек технологій розробки, що означає як наявність комфортних умов для старту співпраці, так і можливість отримати нові знання.
— високий рівень уваги до якості коду та кінцевого продукту дозволяє апнути хард-скілзи, за що окрема подяка за увагу від лідів.
— можливість спілкуватися з людьми з інших проектів та ділитися/отримувати необхідну експертизу.
— практикується багатосторонній розвиток спеціаліста (кожні пів року плануються глобальні цілі)
— можна отримати фідбек від тімейтів, який допомагає ставати кращим
— пропонуються різні плюшки, спектр яких розширюється (типу ведення ФОП та ін.).
— flexible графік з урахуванням ковід/війна/відключення світла

Окрім згуртованого та замотивованого колективу можна виділити увагу та підтримку керівництва до потреб співробітників, особливо це відчувалося в періоди коли «sh*t happens», які траплялися дуже часто в 2021/2022 році. Компанія — фанати свого діла з якою приємно вести справи!

BuildApps — це чудова прогресивна компанія з професіоналами своєї справи. Завжди відчуваєш підтримку колектива, маєш цікаві таски і таким чином професійно зростаєш та прокачуєш софт скіли.

Tatiana Dorosh
Project Manager13 October 21:47
Працюю в компанії 3 місяці, щойно успішно перейшла від трейні до джуна. Наразі все подобається.

Робота — всього дуже багато, як для недавнього джуна. Мені цікаво не тільки освоювати нові знання, але й покращувати особистий тайм менеджмент, розвивати гнучкість та вчитися, вчитися, вчитися..

Команда — прекрасні люди та професіонали своєї справи. Сіньйори/мідли відкриті, пояснюють, дають зворотній зв’язок та навчають молодших. Приємно працювати в такому колективі.

Керівництво — тут окремий респект. Це люди які вкладають в якісь, а не кількість. Уважно ставляться до підлеглих, вкладають в нас, відкриті до пропозицій і створюють хорошу атмосферу.

Якщо ти відкритий, активний, не боїшся визовів, можливо інколи труднощів — тоді велкам. Хто звик до зони комфорту, все давно знає, не бажає вчитися, то це явно не до нас.

Маю честь працювати в BuildApps.
1. Велика кількість різноманітних і цікавих проектів з новітнім стеком технологій.
2. Компанія створює середовище з якого зовсім не хочеться вийти, дружній коллектив який може навчити і допомогти за потреби.
3. Багато плюшок, які в інших компаніях ви точно не отримаєте!
4. Перекваліфікація, переоцінка кваліфікації,...

Чудова компанія!

Адміністрація вебсайту dou.ua не гарантує і не підтверджує точність і достовірність будь-яких матерівлів, в тому числі відгуків і коментарів, які розповсюджуються не від імені Адміністрації, а від окремих користувачів. Адміністрація не несе відповідальності за відповідність таких матеріалів вимогам законодавства. Думки користувачів можуть не співпадати з думками Адміністрації.