Проходила співбесіду на позицію ВА. Відверто кажучи наявність тестовго завдання, де фактично треба витратити кілька днів на аналітику, за яку звісно не платять, мене здивувало. Навіть просто наявністьсамого тестового де таке глобальне завдання, що тягне на повноцінні два робочих кейси. Нажалт мій досвід показує що такі тестові скоріше використовують для збору ідей а не щоб оцінити фахівця. Або коли фахівець що проводить співбесіду ще досить молодий щоб оцінювати досвід кандидатів вищого рівня, тому здається що завдання це найкраще рішення. Результати були очікувані, не вірно описано БП, тільки один приклад, не зроблено аналітику конкурентів :). Власне за таку повноцінну роботу треба заплатити аналітику, щоб отримати результат ;). Тому нажаль поки що бачу що дана компанія йде хибним шляхом розвитку по відношенню до ІТ фахівців й на даний момент не шукає людей а шукає в кого запозичити ідеї безкоштовно. Сподіваюсь підхід зміниться й продукт стане гідним й конкурентним на ринку. Або не стане.

Вітаємо!
Щиро дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви залишилися незадоволені комунікацією з нашою компанією.
Тестове завдання є невід’ємною частиною нашого процесу відбору кандидатів. Це дозволяє нам краще оцінити ваші навички, якість виконання завдання та підхід до роботи. Ми розуміємо, що це може бути непросто, і завжди відкриті до обговорення можливих альтернатив, якщо ви не готові виконати тестове завдання у повному обсязі. На жаль, ми дізналися про це лише з вашого відгуку, а не до початку виконання завдання.
Ми також хочемо вас запевнити, що ідеї, представлені кандидатами у тестових завданнях, не використовуються в нашому проєкті, оскільки в цьому немає потреби.
Ми обов’язково врахуємо ваш фідбек для вдосконалення нашого процесу відбору кандидатів.
Бажаємо вам успіху у пошуку чудового проєкту та команди.

Перспективний і тд це прекрасно, але починати зі спам смс-розсилок, ви серйозно? Страшно уявити ваші інші процеси

Дуже шкода, що ви отримали негативний досвід з нашою активністю і маєте подібне враження. Негайно передав зворотній зв’язок нашим маркетинговим партнерам і ми вживаємо заходів для запобігання подібним ситуаціям в майбутньому. Дякую за фідбек

Дуже цікавий і перспективний проєкт! Проходила співбесіду і було дуже гарно поспілкуватися. Бажаю успіхів у майбутньому!

Яно, дякую, це взаємно)

Чудова компанія де приємно працювати з відкритою командою яка віддана своїй справі та повністю проникається в наш продукт щоб він був найкращій в домені.

Підтримали: Оленка Марцинюк

Успішно завершила випробувальний термін, дуже щаслива що офіційно стала частиною команди мобайл. А ще у нас топовий мерч! 🫰