Brilliant IT

Чернівці

Прийшла в Brilliant IT більше 2х років тому працювати рекрутером. Одразу були довіра, відкрита комунікація, підтримка і свобода дій.
Що мені особливо цінно — тут немає бюрократії й зайвих рівнів. Я можу звернутись напряму до засновника, обговорити ідеї та внести зміни. Тут ти рівноправна частина команди, незалежно від того, чи джун ти, чи тімлід.
Загалом працюємо з дуже цікавими клієнтами. Наприклад, один із наших клієнтів, для якого ми наймаємо — це стартап, який робить двофакторну автентифікацію для MetaMask. І таких прикладів багато. Це доступ до справді унікальних і складних компаній, куди важко зайти напряму без нетворку. А ми знаходимо шляхи :)
І найголовніше — атмосфера. Тут не боїшся помилятись, тут підтримують, вчать, жартують і святкують перемоги разом. Тут люди працюють, тому що їм цікаво і вони мають унікальні карʼєрні перспективи.
Я без перебільшення пишаюсь тим, що ми вже зробили, що робимо і які плани маємо :)

Чітке дотримання дедлайнів, блискуча компетентність. Рекомендую!

Підтримали: Olya Vatamanyuk

Чудовий дружній колектив, гарний офіс, приємна атмосфера.

Підтримали: Olya Vatamanyuk

Я с Brilliant IT уже 4 месяца. Рад, что встретил этих ребят! Команда интересная и дружелюбная. Все завязано на непрерывных улучшениях и это большой плюс. Радует отзывчивость и совместные перспективы роста. Уверен, что нас ждет большое будущее и множество интересных совместных проектов. Компания совершенствуется и внедряет новые технологии, методики реализации задач/услуг. Одна из них — маркетинговый подход к разработке IT-продуктов. Это означает, что мы вдоль и поперек изучаем нишу, проводим ресерч и только следующим шагом занимаемся реализацией проекта. В общем все огонь, и команду, и управляющий состав рекомендую к работе. С Brilliant IT классно и оооочень интересно работать по каждому проекту!

Підтримали: Olya Vatamanyuk

Очень дружная, позитивная и профессиональная компания. Отличный коллектив всегда готовый помочь. Всегда рады поделиться огромным опытом и знаниями. Ответственное и качественное исполнение.

Уже довольно долгое время работаю в этой компании. Все отлично, рад чувствовать себя частью команды настоящих специалистов, знающих свое дело

Brilliant IT — це чудова і дуже дружня компанія. Це робоча сімейна атмосфера з доброзичливим ставленням між колегами та підтримкою від керівництва. Після 3 років роботи можу з впевненістю рекомендувати поненційним працівникам дану компанію. Дуже вдячний за здобутий досвід та знання.

Работаю в брилле более 4-х лет. Прошел с ребятами не малый путь Наблюдал и наблюдаю развитие и рост компании. Из года в год улучшаются процессы, соц пакет, офис и прочее. Стартуют новые проекты и соответственно приходит много новых людей.
Для меня значимым моментом в работе брилла является наличие высокого стандарта качества. Требования к специалистам четкие и высокие. Компания дает возможность развития и помогает становиться лучше.
Дружная и открытая атмосфера. В течении года проходит множество фановых ивентов.
Минусы назвать не смогу, так как вижу, что мы меняем (улучшаем) все, — где видим возможность для улучшений. В компании работать приятно для души и полезно для профессионального роста.

Компанія Вrilliant It має досить цікаву та довгу історію. Юрій та Анатолій керівники компанії мої давні добрі приятелі. Я в свою чергу не процював тут на постійній основі, але був сессійним виконавцем, та ми разом розробили чи мало добрих сайтів з задоволеними клієнтами.
Основний напрямок компанії був саме на сайтах про будівництво, продаж квартир, e-commerce, та новостних порталів з високим рівнем оптимізації. Але зараз компанія рухається до нових галузей, а також звичайно до іноземних проектів.
Компанія завжди дбала та дбає про здоров’я, інтереси та розвиток власних співробітників. Регулярно проводячи святкування, та колективний досуг разом.

Моя дружба з Brilliant IT розпочалась у далекому 2013 році. Компанія бізнес-партнер попросила допомогти з пошуком web-студії. Послуги надали якісно. В обумовлені терміни. До виконання ТЗ підійшли творчо та відповідально. Роботою залишилися задоволені.
Багато років по тому CEO Brilliant IT -Юрій Галін, запропонував стати частиною компанії на засадах HR/рекрутера. Почала працювати в компанії з кінця січня 2022 року. З самого початку моєї професійної діяльності в Brilliant IT спостерігаю за тим як сама компанія мене розвиває. Колектив Brilliant IT -молоді грамотні професійні люди, котрі якісно виконують свою роботу. Постійно розвиваються і опановують нові технології. Керівництво — амбітні фахівці, які вміють зробити життя інноваційним! Якщо оцінювати компанію — то моя оцінка 12 з 10.

Підтримали: Максим СуховMaksim Koval

Имею честь трудиться в этой компании!
С само первого дня был приятно удивлен тем, что в ней работают по-настоящему профессиональные, ответственные и целеустремленные люди.
Коллектив, как одна большая семья, постоянно растет, движется и гармонично развивается.
Отсутствие ограничений — расти куда пожелает твой внутренний технический голос!
Отсутствие токсичности — первое правило Agile манифеста — Люди и взаимодействие важнее процессов и инструментов!
Единственное требование — ОТВЕТСТВЕННОСТЬ!
Все плюшки работают, если ты с ответственностью относишься ко всему: от оценки собственных скилов до отражения рабочего времени в Чекине.
Я пришел в компанию взрослым и самодостаточным специалистом с большим опытом. И мне с первого месяца захотелось остаться в этой компании, развиваться и расти вместе с ней.
Этот отзыв я пишу за 20 минут до начала очередного обучающего (бесплатного для меня) мита, который сделает меня еще более успешным в своем направлении.
Перечитал отзыв. Мимишно как-то получилось))) Но так оно и есть.
Здесь скучно только бездельникам и лентяям.
А коллектив у нас веселый!

Не гігант ІТ-індустрії, але в цьому й кайф! Маленька, але дуже дружня та затишна компанія.