28 березня 2023 16:24
Хочу поділитися своїм досвідом співбесід у Brightgrove. На той час ця компанія була аутстаффом для CerQlar.
Після (першого) скрінінгу я отримала тестове завдання із дедлайном у неділю і одразу мені заслотили другий етап із внутрішнім HR CerQlar.
Не дивлячись на те, що два рази компаніі переплутали таймзони і назначали мітінг на годину пізніше, дзвінок із внутрішнім HR мені сподобався. Було приємно спілкуватися і не відчувала ніякого барʼєру спілкуючись англійською мовою. Як мене повідомили, я пройшла на технічний етап і потрібно було забукити таймслот.
Але на наступний день рекрутер мене повідомив що відміняє усі процесси по цій вакансіі, тому що компанія вислала оффер іншому кандидату і в мене не буде можливості презентувати тестове (той день коли я вже тестове закінчила і була готова його сабмітнути)
Коли я повідомила рекрутера що ситуація не дуже із їхнього боку та я витратила неділю на (неоплачуване) тестове та етапи співбесід, то лише почула «Так буває». Ні вибачень, ні компенсаціі за час та зусилля я не отримала.
Марта, добрий день.
Дякую, за те що поділилася своїм досвідом! Він точно допоможе нам стати краще! Пробачте, що так склалося :(
Мені дійсно прикро, що не вдалося побачити вашу тестову роботу, яка напевно була класна, але і як я казала вам, ми зробили оффер кандидату який процесився раніше. Як тільки це відбулося, я одразу повідомила про це, щоб зберегти ваш час. Вважаю, що це дуже важливо тримати вас у курсі рекретинг процесу.
Щоб якось згладити цей кейс, пропоную вислати тестове завдання. Я збережу його у нашій системі і на майбутнє, ми можемо спробувати спрощену процедуру рекрутингу — тобто без тестового, бо вже є досвід спілкування з вами.