31 січня 13:34

Anna Synytsyna, Designer

Подавалася на вакансію дизайнера, отримала відповідь в телеграм, з запитаннями на які вже є відповіді як в сv так і в портфоліо, в таких випадках складається враження, що ніхто не читає і не роздивляється кандидата належним чином.

Я відповіла, що вся інформація була надана, будь ласка ознайомтеся. Плюс всі приклади робіт є на сайті. Жодної відповіді більше не отримала.

Цікавий підхід:)

Підтримали:  Kostya Kyselyov Bohdan Tarasiuk

Аню, дякуємо вам за фідбек і за те, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що комунікація з нашого боку виглядала саме так і не відобразила наших цінностей та культури, які ми прагнемо підтримувати як всередині команди, так і у взаємодії з кандидатами.

Ви праві: питання, які були надіслані, вже були покриті у CV та портфоліо, а відсутність відповіді після вашого уточнення є нашою помилкою.

Ми вже обговорили цей кейс всередині команди та внесли зміни в підхід до комунікації з кандидатами, зафіксувавши оновлений флоу, щоб подібні ситуації не повторювались у майбутньому.

Дякуємо, що звернули на це увагу і відкрито поділилися. Для нас це цінна можливість побачити слабке місце і покращити нашу роботу)