Думаю, настала і моя черга написати свій чесний відгук про компанію, у якій я провела майже 2 роки...

...і маю надію, що проведу ще далеко не один рік 🌟

Breeze — це про людей і для людей 🫂

Так, роботи багато, вона динамічна, але в усьому цьому потоці ти не губиш себе (work-life balance і всі діла)
Компанія надає всі ресурси для комфортного та якісного виконання обовʼязків і в дуже багатьох речах іде назустріч

Більш того, ви коли-небудь подорожували за рахунок компанії? Ні, я не про чесно зароблену відпустку чи відрядження — я про регулярні тімбілдинги, на яких збирається вся команда (хто хоче/може) з різних країн і весело проводить час, знайомлячись особисто, а не лише через екрани

І щодо відпустки — вона є, оплачувана, як і лікарняні та особисті дні. Також передбачені компенсації спорту, психолога/психотерапії (що в наш нестабільний час вважаю must-have) та англійської. Усі ці бенефіти, окрім відпустки, доступні з першого робочого дня, а у відпустку можна піти вже після успішного завершення випробувального терміну🍀
А ще є кілька дуууууууже приємних плюшок (нехай це буде маленька інтрига для майбутніх колег) 🤭

Усі процеси побудовані зрозуміло й прозоро: завжди можна прийти з питаннями чи пропозиціями й не бути проігнорованим

Я чесно можу сказати, що я амбасадор Breeze, тому що хочу, щоб кожен із мого оточення (і не тільки) зміг відчути себе не лише «маленьким гвинтиком» великої системи, а й просто людиною, до якої ставляться по-людськи, яку розуміють і чують — щоб отримувати задоволення від того, що ти робиш, і бачити результати командної роботи ☁️

Підтримали: Oleksandra Lozovytska

Працюю в Breeze майже рік на позиції Creative Marketing Manager. Це один із тих випадків, коли очікування відповідають реальності і навіть більше🌟

Процес найму був максимально безстресовим, не було жодних затягувань з відповідями. Я відразу відчула повагу до мого часу й експертизи. З Олею (TA) та Сашею (HR) стався метч — комунікувати було легко, помітила повну відсутність формальностей. Тестове завдання було адекватним за обсягом та справді цікавим. Не можу не згадати і про фінальне інтерв’ю, під час якого щиро цікавилися мною як людиною: чим я живу, що мене драйвить, що для мене важливо. Дуже відгукнулося, що під час найму стільки уваги приділяється софт-скілам.

За цей рік я суттєво виросла як спеціалістка, адже у Breeze дають свободу думати, пропонувати, тестувати, помилятися і пробувати знову. Немає мікроменеджменту, але водночас ти ніколи не залишаєшся сам — завжди є команда, з якою можна обговорити ідеї, подискутувати, знайти найкраще рішення. Дуже цінним є те, що твою ініціативу помічають, зусилля визнають, а розвиток — це не просто слово в описі вакансії.

Окремо хочу сказати про наш соцпакет: покриття психолога, спорту, англійської, професійних курсів за бажанням. Дуже вдячна компанії, що дає можливість розвиватися, пробувати нове, інвестувати в себе на перспективу.

З багатьма колегами ми стали по-справжньому близькими. З ініціативи HR часто збираємося на посиденьки за смачненьким, ходили на атракціони, ковзани, квести, падел, барбекю, ліплення з глини, і цей список можна продовжувати ще довго! Також дуже вдячна за можливість бачитися з колегами, які працюють з-за кордону, наприклад, цьогоріч ми мали чудовий тиждень теплого спілкування та драйвових емоцій разом у сонячній Чорногорії!

Компанія турбується про моральний стан співробітників, які працюють з України. Після обстрілів ми можемо розпочинати роботу пізніше, коригувати свій графік відповідно до свого самопочуття. Якщо ж цього недостатньо — завжди є змога взяти вихідний без будь-яких погоджень. Також ми повністю забезпечені необхідною технікою для роботи в умовах війни. За потреби компанія також пропонує релокаційний пакет.

Breeze точно одне з найкращих рішень у моєму професійному житті! Щиро дякую Олі Мельниченко, що знайшла мене у такий потрібний для нас усіх момент 💓

Подавалася на вакансію дизайнера, отримала відповідь в телеграм, з запитаннями на які вже є відповіді як в сv так і в портфоліо, в таких випадках складається враження, що ніхто не читає і не роздивляється кандидата належним чином.

Я відповіла, що вся інформація була надана, будь ласка ознайомтеся. Плюс всі приклади робіт є на сайті. Жодної відповіді більше не отримала.

Цікавий підхід:)

Підтримали: Kostya KyselyovBohdan Tarasiuk

Аню, дякуємо вам за фідбек і за те, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що комунікація з нашого боку виглядала саме так і не відобразила наших цінностей та культури, які ми прагнемо підтримувати як всередині команди, так і у взаємодії з кандидатами.

Ви праві: питання, які були надіслані, вже були покриті у CV та портфоліо, а відсутність відповіді після вашого уточнення є нашою помилкою.

Ми вже обговорили цей кейс всередині команди та внесли зміни в підхід до комунікації з кандидатами, зафіксувавши оновлений флоу, щоб подібні ситуації не повторювались у майбутньому.

Дякуємо, що звернули на це увагу і відкрито поділилися. Для нас це цінна можливість побачити слабке місце і покращити нашу роботу)

Перейти до дискусії

Я працюю в Бріз вже кілька років і можу сказати що це компанія, яка дійсно змінила моє життя і моє уявлення про роботу) Я прийшла сюди на позицію сustomer support manager і за цей час виросла до ліда команди. Такий розвиток став можливим лише завдяки довірі, підтримці та постійним можливостям, які компанія створює для своїх людей.

Тут справді помічають твої зусилля, цінують ініціативу й допомагають рухатися вперед. Я отримала шанс формувати процеси підтримки, розбудовувати бази знань, створювати онбординг для нових спеціалістів і зростати як лід. І найважливіше — протягом усього цього часу я відчувала щиру підтримку колег, HR та керівництва.

Окремо хочеться відзначити атмосферу: у нас супервідкрита комунікація, без токсичності, недомовок чи замовчування проблем. Будь-яке питання можна обговорити і це формує здорове, тепле й по-справжньому комфортне робоче середовище. Ти знаєш, що поруч є команда, на яку можна покластися.

Соцпакет у нас — це окрема любов) Компанія компенсує спорт, психотерапію, навчання, англійську, інструменти для роботи, а ще регулярно організовує неформальні активності та виїзди всією командою.

Коротше кажучи, я на 100% можу рекомендувати Бріз всім, хто цінує розвиток, прозорість, доброзичливість і справжню командну роботу. Це місце, де хочеться рости й залишатися ❤️

Працюю в компанії Breeze на позиції Motion Designer уже півтора року, і з упевненістю можу сказати, що надзвичайно рада бути частиною такої сильної та крутої команди. За цей час я суттєво виросла як спеціаліст: від новачка до впевненого дизайнера, який чітко розуміє процеси та власну цінність. Такий прогрес став можливим завдяки постійній підтримці, менторству та професійним порадам від моєї наставниці.

Компанія щиро зацікавлена у розвитку своїх співробітників: мені придбали професійний курс із моушн-дизайну, регулярно проводяться брейншторми та зустрічі з ментором, де я отримую якісний фідбек, поради та орієнтири для подальшого зростання. Я завжди знаю, куди рухатися та як вдосконалюватися, і це неймовірно мотивує. Я дуже вдячна за підтримку, менторство та можливості, які створює менеджмент.

Окремо хочу відзначити відкритість компанії. Тут немає пліток, непрозорих та незрозумілих рішень чи «ігри за спиною», будь-які питання, навіть конфліктні, комунікуються прямо та чесно. Це створює здорову, дружню й професійну атмосферу, в якій комфортно працювати.

Також приємно вражає пакет бонусів — один із найкращих на ринку. Компанія компенсує спорт, професійне навчання, консультації психолога та багато іншого. Постійно організовуються неформальні активності, під час яких я встигла спробувати неймовірну кількість нового: каяки, велосипедні поїздки, відпочинок на яхтах, падл-тенніс, йогу на відкритому повітрі, барбекю, чайні церемонії, різноманітні майстер-класи та багато іншого. Окрема подяка за щорічний корпоративний відпочинок за кордоном, який справді вражає, наприклад останній був у Чорногорії з неймовірною кількістю класних активностей.

І що важливо, компанія не просто обіцяє вагомі бонуси та підвищення ставки за хорошу роботу, а реально регулярно їх надає.

Breeze також піклується про співробітників, які перебувають в Україні. HR-команда завжди на зв’язку, цікавиться станом після обстрілів, співробітники завжди можуть брати особисті дні щоб відпочити після таких подій або почати робочий день пізніше. За потреби компанія готова придбати зарядну станцію під час блекаутів і це величезна підтримка в сьогоднішніх реаліях.

Я на 100% можу рекомендувати команду Breeze. Усі обіцянки щодо професійного розвитку, підтримки та бонусів — не просто відповідають реальності, а часто навіть перевершують очікування. Це місце, де дійсно хочеться працювати та розвиватися.

В компанії вже півтора року як QA Engineer у веб-команді, без перебільшень кайфую від своєї роботи)
У нас справді крута атмосфера: підтримка, відкритість, можливість висловлювати свої ідеї й брати участь у розвитку продукту. Ти відчуваєш, що твоя робота має значення, і це дуже заряджає)

Команда — окремий плюс. Завжди можна звернутися по допомогу, порадитися або просто пожартувати між задачами. Це створює той самий комфорт, заради якого хочеться працювати)

Плюс компанія реально дбає про людей — усе на високому рівні)
Радий бути частиною команди)

Працюю в компанії вже рік на посаді бекенд-розробника і можу з впевненістю сказати — це найкраще місце, куди можна було потрапити!) Тут чудове керівництво, яке цінує ініціативність і креативність, теплий та дружній колектив, де завжди комфортно працювати, а ще — класний соцпакет, що приємно доповнює всі переваги 😊

У такому середовищі легко розвиватися, експериментувати та вдосконалювати свої навички. Керівництво помічає досягнення співробітників і підтримує їхнє кар’єрне зростання, що дуже мотивує ☺️

Тож, якщо ви шукаєте команду, яка підтримуватиме, допомагатиме рости та просто створюватиме приємну атмосферу для роботи, то Breeze саме те місце)

У травні цього року виповниться три роки, як я працюю в компанії, і за цей час у мене склалися лише найкращі враження. Тут панує неймовірно тепла й позитивна атмосфера, на кожному кроці відчувається підтримка, і ти завжди знаєш, що тебе цінують і піклуються про твій ментальний стан. Компанія швидко росте і розвивається, а разом із нею постійно росту і я як спеціаліст. І, звісно ж, наш продукт — надзвичайно цікавий, робота над ним ніколи не буває нудною.

Спілкування тут максимально відкрите та чесне, команди постійно діляться своїми досягненнями та оновленнями. У компанії немає культури «кожен сам за себе» — всі працюють на спільну мету: розвиток і вдосконалення продукту, який допомагає людям у всьому світі.

Окремо варто відзначити щедрість компанії: компенсація спорту, доступ до сервісу психотерапії (я ж згадувала, що тут дійсно дбають про ментальне здоров’я? 😊), професійне навчання, англійська, коворкінг, щедрі бонуси і кількість днів відпустки й особистих днів, які не знайдеш ні в якій іншій компанії. Також є повне забезпечення необхідною технікою та підписками для роботи. І як вишенька на торті — двічі на рік компанія організовує корпоративи, де вся команда збирається на кілька днів, наприклад, у горах, щоб відпочити та краще познайомитися, що особливо цінно при дистанційній роботі.

Робота в команді Breeze — це дійсно робота в команді мрії. Дякую всім, хто робить мій досвід таким приємним і наповненим. І особлива подяка Саші Лозовицькій за те, що мене знайшла! 😊

Радий був працювати в bsnj майже 2 роки, з вересня 2022 по липень 2024 як Mobile Flutter Developer. Це був важливий для мене досвід для вдосконалення моїх професійних навичок та розширення знань в інших сферах: маркетинг, UX, аналітика, лідерство. Усі в моїй команді були готові ділитися своїми знаннями без перешкод.

З самого початку мені надали необхідне обладнання за моїм запитом, також компенсували багато корисних речей (спорт, професійні тули тощо).

Дякую bsnj, та окремо кожному з ким працював безпосередньо, це було кльово.

За понад два роки роботи в компанії на посаді UX/UI designer, я маю лише позитивні та теплі враження. Тут чудовий колектив, з яким завжди приємно працювати та досягати нових вершин. Компанія активно розвивається, впроваджуючи новітні технології та підходи, що дозволяє мені зростати разом з нею.

Особливо хочу відзначити турботу про співробітників — надаються різноманітні бенефіти, які значно покращують робочі умови. В компанії панує атмосфера підтримки, взаємоповаги та професіоналізму, що сприяє комфортній і продуктивній роботі.

Я дуже рада, що стала частиною цієї команди і впевнена, що попереду ще багато цікавих досягнень та можливостей для розвитку!

работаю в компании три месяца и только-только успешно завершила испытательный срок.
что хочется сказать, так это спасибо, что вы есть ✨ настолько крутейший коллектив специалистов, атмосфера поддержки и тепла, что могу смело назвать нашу компанию компанией мечты 🩵

прозрачная и искренняя коммуникация со стороны менеджмента обо всем — о приятном и не очень. с нами делятся той информацией, которой менеджмент обычно не делится.
условия работы — лучшие из всех, где мне приходилось работать. начиная от всевозможных компенсаций, бенефитов и отпускных политик (а у вас в компании есть личные дни, когда вы можете не работать просто потому что сегодня нет на то настроения, ни у кого не отпрашиваясь?), продолжая отпуском дважды в год для всей команды, заканчивая гибкостью графиков и отсутствию тайм трекинга — ты тут нужен для выполнения поставленных задач, а не просиживания времени впустую.
честный и прямой фидбэк, восприятие новых предложений и мнения — здесь это тоже есть.

все в сумме дает ощущение, что компания построена как раз таки для сотрудников — ведь обеспечивая команде максимально комфортные условия, ты можешь рассчитывать на максимальную отдачу.

спасибо, что вы нашли меня, а я нашла вас. за мои три месяца в компании у меня действительно нет ощущения, что я хожу на работу. вместо этого мое ощущение, что в невероятной команде я делаю интересные задачи. ✨