Працюю в компанії близько 5 місяців і маю приємне враження ще з моменту співбесіди. Особливо хочеться відзначити рівень підтримки у випадку будь яких складнощів та вміння керівництва знаходити рішення в умовах невизначеності. Команда професійна та підтримуюча, є класні бенефіти та гарна корпоративна культура.

Підтримали: Kateryna GavryliukMaksym Robochyi

Ліна, щиро дякую за такі теплі слова!💙 Впевнені, що, далі наша співпраця складеться якнайкраще!

Перейти до дискусії

Я працювала в Breeze Soft протягом трьох місяців і рада поділитися своїми враженнями:

☑️ Колектив натхненний і дуже підтримує: завжди можу звернутися до колег з питанням — і мене почують;

☑️ Справжній акцент на професійному розвитку: надають доступ до воркшопів, мотивують вивчати англійську, є електронна бібліотека. Для мене правда важливо, щоб я мала свободу рухатись вперед не тільки професійно, а ще й як особистість;

☑️ Свобода дій та розуміння: якщо бачиш проблему — можеш запропонувати рішення. Твій голос справді має значення, а твої ідеї можуть змінити процес.

На жаль, довелось звільнитися через пропозицію навчання за кордоном, але люди, з якими мені пощастило зустрітися, залишили дуже приємне враження після себе. Дуже вдячна побувати в цій чудовій команді і щиро хочу побажати компанії зросту та процвітання!

Підтримали: Olena SvyrydovaMaksym Robochyi

Даша, дякуємо за такі теплі слова 💙
Нам було дуже приємно працювати разом і бачити твій внесок у команду!
Ми цінуємо твою активність, бажання зростати та відкритість до всього нового.

Бажаємо успіхів у навчанні за кордоном, нових вражень і досягнень — як у професії, так і в особистому житті.

Перейти до дискусії

Хочу лишити мої позитивні враження від співпраці з компанією.
З перших днів відчула, що в компанії працюють люди, котрі вміють чути думки колег, знають значення слова «толерантність» а також не шукають відповідальних у проблемах, а шукають рішення цих проблем.

Особливо приємним і мотивуючим моментом стало дострокове завершення мого випробувального терміну. Це свідчить про те, що компанія цінує результат і не зволікає з ухваленням рішень.

Працюю в Breeze уже 9 місяців — саме той час, щоб народити свій відгук.
Тут немає зайвої бюрократії, є довіра, свобода в прийнятті рішень і відчуття, що твоя думка важлива.
Багато різноманітних проєктів на будь-який смак — з різними замовниками та партнерами. Є можливість реалізовувати масштабні пректи разом із World Bank, USAID, ООН та іншими.

Підтримали: Kateryna GavryliukMaksym Robochyi

Я радий бути частиною команди Breeze Software. Тут неймовірно професійний та дружній колектив, з яким завжди цікаво та приємно співпрацювати. Компанія постійно зацікавлена в розвитку своїх співробітників, організовує воркшопи, надає можливість відвідувати курси та створює індивідуальні програми розвитку співробітника. Проєкти завжди цікаві та різноманітні, не дають занудьгувати в одноманітних задачах, а постійно пропонують челенджі, які сприяють розвитку.

Вже рік як я частина команди Breeze Software, і можу впевнено сказати, що це був правильний вибір для мого професійного розвитку.
Особливо професійне зростання: команда дає можливість працювати з сучасним стеком технологій .NET, постійно вдосконалюючи свої навички. Проекти різноманітні та цікаві, що дозволяє розширювати технічний кругозір.
Командна атмосфера: колеги завжди готові допомогти та поділитися досвідом. Це особливо цінно, коли працюєш над складними завданнями або вивчаєш нові технології.

Проходив співбесіду в цій компанії. Скажу чесно, я ще не зустрічав такої привітної атмосфери коли ти просто кандидат на якусь посаду. Вся розмова пролетіла на одному диханні, відчувалося, що люди дійсно зацікавленні в розкриті мене як і з технічного боку, так і зі сторони софт скілів.

Величезна подяка Максиму та Андрію за відкриті питання, завдяки яким можна показати свій рівень знань, бо дуже часто тобі ставлять питання в стилі знаєш чи не знаєш ти щось, а вони не розкривають дійсний потенціал кандидата.

Окремо хотів би подякувати рекрутеру компанії Олені, яка завжди тримала мене в курсі подій, швидко реагувала на мої питання, бо зараз якась дуже нехороша тенденція на ринку — багато рекрутерів просто перестають відповідати після певного етапу спілкування, не даючи ніякого фідбеку.

Я отримав бажаний оффер і впевнений, що ми з Breeze Software зможемо багато чого дати один одному.

Вже другий рік рухаємось разом. Класні люди, об’єднані спільними цінностями, які працюють на перемогу. Емпатійні, щирі, професійні. Завжди є круті виклики та усі необхідні ресурси та умови для їх реалізації, в тому числі й підтримка. Ідеальних компаній звичайно не існує, але якщо є щось наближене до ідеалу, то це Breeze.

Підтримали: Kateryna GavryliukOlena Svyrydova

В команді Breeze я півроку. За час роботи відмітила такі плюси:
— Є можливість працювати віддалено, що було для мене важливим критерієм. Також можна працювати з офісу, де є все необхідне для комфортної роботи;
— В середині колективу панує дружня та здорова атмосфера, у кожного співробітника є ментор, до якого можна звернутись за допомогою у вирішенні робочих питань.
— Керівництво піклується про своїх співробітників, постійно проводяться воркшопи, де є можливість навіть поспілкуватись з психологом, що дуже важливо в наш час. Є курси англійської мови, страхування, також за потреби компанія може забезпечити курси підвищення кваліфікації.
В цілому всім задоволена, бачу для себе перспективи і можливості для розвитку.

Чудова компанія, яка дає можливості для професійного розвитку. Досвідчені керівники, які підтримують всі починання та ініціативи. Колектив завжди готовий підтримати та підказати щодо всіх питань, де можуть виникнути труднощі. Завжди приємна атмосфера під час робочого процесу, затишний офіс. Компанія мотивує не зупинятись на досягнутому

Підтримали: Olena SvyrydovaMaksym Robochyi

Я працюю в Breeze вже більше 1 років, і можу сказати, що це дійсно чудове місце для роботи. Вдячний за можливість працювати над цікавими проектами і мати чудову команду. Також важливо відзначити, що компанія надає нам можливість відвідувати навчальні курси, що сприяє нашому професійному розвитку.
Я сподіваюся, що в майбутньому все залишиться таким же чудовим.

Чудова компанія, надає великі можливості для розвитку. Дуже багато різноманітних проектів. Є чудові можливості для самореалізації. При бажанні надається можливість пройти курси для підвищення кваліфікації за обраним напрямком за рахунок компанії.

Ну і головне — люди, якщо виникають проблеми чи питання, все вирішується в стислі строки

Комфортні умови для праці. Можливий гібридний режим роботи.

На протязі останніх двох років моєї роботи в компанії Breeze-Soft, я маю честь бути частиною цього динамічного та інноваційного колективу.
Breeze-Soft — це компанія, де справжня цінність створюється завдяки прекрасній команді професіоналів. Особливо хочу відзначити свою круту команду, з якою ми працюємо над не менш крутим та цікавим проєктом.
В компанії панує дружній колективний дух, де кожен працівник відчувається важливим та поважаним. Якщо ви спраглі до викликів та нового досвіду, то вам шлях у Breeze-Soft.

Працюю в цій компанії з серпня 2022 року. Чудовий колектив, проекти від світового банку, ООН та інших міжнародних органцізацій, також є проекти, які допомагають нашій країні в скрутні військові часи. Компанія надає можливостей для розвитку в професійній сфері.

компанія не дає шансу зупинитись, постійний розвиток, цікаві проекти. Колектив завжди підкаже допоможе, і дає можливість чомусь навчитись. Радий і вдячний що набираю висоту із ними❤️

Хороший коллектив, интересные проекты, грамотное руководство, добрая атмосфера, много «плюшек» и «вкусняшек». Рад, что тут работаю.