9 квітня 17:47
Працювала дизайнером на Велес проєкті в компанії 2.5 роки і можу з впевненістю сказати, що це найкомфортніша з усіх моїх робіт.
З величезних плюсів:
1) круті нетоксичні менеджери, які підтримують, спонукають до розвитку, допомагають і дуже топлять за особистий розвиток спеціалістів
2) дуже крута атмосфера в команді, ми робили спільну справу і разом розвивали продукт без перетягування ковдри на себе
3) компанія дуже підтримувала співробітників на початку війни, надавала житло, допомагала з переїздом і тд. Зараз активно підтримує співробітників, які пішли захищати країну. Також є фонд допомоги, який кожен місяць перечисляє кошти на допомогу армії.
4) загалом в компанії круті цінності, всі з ким довелось працювати завжди були готові допомогти, підказати і направити. Також дуже ціниться проактивність і щира любов до того, що робиш)
5) зʼявляється багато крутих ініціатив для дозвілля і відпочинку співробітників, майже кожен другий тиждень якісь майстер класи, тімбілдінги і тд.
Загалом компанія і проєкт — one love🫶, дуже вдячна за час проведений тут. Пішла з особистих причин ніяк не повʼязаних з компанію)