24 грудня 2020 10:48

Viktoriya Kolesnyk, UI/UX designer в Brainstack

Працюю в компанії півроку на позиції UI/UX designer.
Одразу хочу відмітити, що процес найму був максимально комфортний, мені вчасно надавали зворотній звязок, після співбесіди по скайпу та тестового завдання я отримала запрошення.

В цілому я задоволена компанією, для мене основним плюсом є різноплановість проектів та змога реалізувати свої задумки. Тут дизайнеру довіряють, і правки в оновному мають рекомендаційний характер і підкріплені конструктивно. Також задоволена, що компанія завжди розвивається, створюються нові проекти, над якими цікаво працювати. Ще дуже важливий фактор — в мене є час на розвиток своїх скілів, за це дуже вдячна.

Компанія дбає про співробітників, можлива покупка необхідної техніки та сервісів, завжди свіжі смаколики на кухні, комфортний офіс.

З недоліків, це те що раніше компанія проводила уроки англійської мови в офісі, але тепер відмінили :(
Через велику кількість працівників немає змоги швидко вирішувати деякі питання (наприклад, щоб розглянули запит на покупку конкретного сервісу треба трохи витратити час), але тут варто розуміти, що в великих компаніях такі речі присутні.

Поки що маю позитивне враження від співпраці, якщо хочете отримати швидкий проф ріст то вам сюди.

Підтримали:  Tania Koshkina Evgenii Kholevchuk