Працювала в компанії Frontend розробником близько 1,5 роки. На жаль, наші дороги розійшлись, проте це був саме той досвід, який бажаю отримати кожному. Brainence це про людей. Тут тебе завжди почують, підтримають та врахують усі побажання. В компанії численні можливості для саморозвитку, цікаві проекти, чітко побудовані процеси, чудовий колектив та постійні покращення робочих умов для працівників. Це те місце, де не лише хочеться рости як спеціаліст, а й проводити позаробочий час, адже кількість крутих івентів дуже велика.

Працюю в компанії вже більше двух років.
Атмосфера в колективі дружня і позитивна. Напевно перша на моєму досвіді компанія, де я не зустрів токсичності, як такої.
В офісі регулярно влаштовуються різні настільні ігри, посиденьки, майстер-класи (компліменти офіс менеджеру та пані HR).
Проекти доволі цікаві і їхня географія різноманітна.

Працював в Brainence майже два роки.
Це був перший мій досвід в айті і надзвичайно цінний.
В компанії чітко побудовані процеси. Проекти досить цікаві. Колеги завжди допомагають, та на позиції трейні піема був менторшип. Постійний зворотній зв’язок.
В компанії також проводять цікаві події, івенти, техтоки.
Працюють чудові люди, виключно позитивні враження.

Працюю в Brainence вже майже 2 роки. Чудова команда, завжди є пітримка від керівництва та колег, різноманітні та цікаві проекти спонукають до постійного руху вперед. Компанія цінує та піклується про своїх працівників. У нас багато класних івентів, а офіс — це місце, куди хочеться приходити, і враховуючи автономність — острівок безпеки і стабільності в темні часи. Рада бути частинкою Brainence family.

Щасливий працювати тут вже три роки! Дуже адекватний менеджмент, дійсно цікаві проекти, є можливість для розвитку. Дуже гарний і різнобічний колектив. Радий, що навіть у важкі часи компанія піклується про працівників 🧡🖤

Працюю в Brainence вже більше 4 років. Це те місце, де хочеться працювати, ділитись досвідом і гарно проводити час. Завжди можна знайти пораду і цікаву тему для розмови. Проекти цікаві та різноманітні. Також круто, що компанія проводить різні події: техтоки, святкування, піца-паті...

Працюю в компанії вже 2 роки. В компанії завжди панує позитивна атмосфера, прозорість процесів, поважне відношення до кожного члена команди, є можливість проявляти ініціативу і бути почутою, реалізовувати нові ідеї і завжди розраховувати на підтримку колег в складних ситуаціях. Brainence -це завжди цікаві проекти і классні команди з якими працювати одне задоволення.

Працюю в Brainence більше року.
За час моєї роботи в компанії зрозумів, що це дійсно та команда, яка допоможе, підтримає і надихне на продуктивну роботу. Дуже задоволений прозорістю процесів, проектамм та людьми, які мене оточують в Brainence.

Працюю в Brainence вже більше 1,5 роки.
Це супер дружня та позитивна компанія. Тут люди можуть професійно рости та розвиватись в улюбленому напрямку, а колектив допоможе подолати перешкоди. Керівництво завжди прислуховується до кожного, знаходить цікаві та різноманітні проекти, допомагає ставати кращими.
У компанії часто проводяться різні корпоративи та міні-вечірки, що допомагає зблизитись із колективом та почуватись комфортно за будь-яких умов. Окрім того кожен може знайти чудових друзів, з якими хочеться спілкуватись не тільки у робочий час.
Раджу Brainence, як місце, щоб знайти себе та своїх людей :)

Підтримали: Andrew Kornytskyi

Я з Brainence вже близько 2 років. Враження від компанії лише позитивні. Дійсно те місце, де хочеться працювати, надихатися та надихати. Ставлення до всіх чудове, до мене завжди прислуховуються, якщо потрібно — допомагають. Постійно йде жива комунікація, багато подій та свят, які влаштовуються, не залежно він погоди чи періоду року. В колективі завжди легко знайти однодумців і вірних друзів. Щодо проектів та роботи, то все дуже цікаве та різноманітне. Люди навколо відгукуються та завжди допоможуть, всі розуміють, та відносяться до тебе по-дружньому. До Brainence не знала, що таке невимушене спілкування та взаємодія можуть бути на роботі)

Працюю в Brainence вже тривалий час. Атмосфера в компанії дружня і легка, постійні корпоративи, івенти або ж просто міні-вечірки в офісі в п’ятницю. Це саме той випадок, коли колег тобі хочеться бачити і поза роботою, а таке буває дуже рідко.
Керівництво завжди старається підійти до працівників індивідуально та з розумінням, всі ідеї та побажання враховуються.
Це чудова компанія для людей, які хочуть рости в кар’єрному плані, адже Brainence надає для цього всі можливості.

Працюю у Brainence майже 2 роки. В компанії дуже крута дружня атмосфера, керівництво завжди йде на зустріч і завжди готові реалізовувати круті ідеї. Компанія надає можливість вчитись і розвиватись. Якщо ви хочете потрапити в крутий колектив і при цьому рости, розвиватись і працювати на крутих і цікавих проектах, я дуже раджу Brainence. З свого досвіду — таких адекватних компаній, без бюрократії і де вас завжли будуть чути — дуже і дуже мало!

Працюю в Brainence вже більше 2,5 років. Це мій перший досвід роботи, і він безумновно є дуже насичений і класний. Дуже дружня обстановка в компанії, різні івенти, корпоративні вечірки, смачні печеньки і фрукти :) Шалено вдячна за те, що всі допомагають і завжди готові виділити час на мої питання, це відіграє дуже важливу роль в спілкуванні! Дякую :))