27 червня 2023 15:18
Проходив курси по Data Science, приблизно зимою на початку 2023 і закінчив на початку літа.
Після завершення курсів, відчуття залишилось двояке.
Погоджуюсь з одним із коментів, що відчуття ніби викладачі проводять курси більше для себе, ніж для студентів. Щоб вспіти по графіку відчитати всі лекції, а там вже хай горить воно все вогнем)
Викладач по знаннях був точно не джун, в цілому розбирався по предмету добре. Але часто міг приходити на лекції не підготоволеним. Код не запускався, забував щось завантажити і т.д. Часто не вспівав вчасно перевірити всі практичні, а коли питав щось по минулим темам, казав, що розберемо це в кінці бо немає часу, і ніхто нічого не розбирав)
Наприклад по роботі по нейронним мережам, я купував аккаунт у Goolge Colab для розрахунків за 10$ місяць, то у мене вже закінчилась підписка, а лабу так і не перевірив ніхто)
По підтримці студентів також не сильно задоволений, часто в чаті були дискусії, люди розбирались над якимись питаннями, а учитель то все міг ігнорити.
Ну загалом не можу сказати, що гроші на вітер, і наче як виконали свої забов*язання, але відчуття після закінчення курсу так собі, очікував чогось більшого.
По