11 березня 23:01
Вже минуло пів року, як я працюю в BotsCrew. Я починав тут як стажер, і з самого початку відчував підтримку з боку команди. Це дуже допомогло швидше влитись у робочий процес. На мою думку це і є одна з найсильніших сторін компанії — люди. У роботі справді відчувається командність: колеги завжди готові допомогти, підказати й підтримати, а робота над проєктами будується на співпраці.
Для мене як для розробника тут також відчувається сильний професійний ріст. Завдання були цікавими та неординарними, тому робота не ставала рутиною й постійно давала можливість розвиватися.
Дякую Botscrew за неймовірні можливості і розвиток!
Олексо, дякуємо за такий теплий і щирий фідбек! 💙
Дуже приємно читати, що підтримка команди допомогла швидко адаптуватися, а робота над проєктами приносить розвиток і нові виклики. Особливо раді чути, що саме люди та командність відчуваються як сильна сторона — для нас це справді дуже цінно.
Дякуємо, що поділився своїм досвідом — дуже цінуємо, що ти є частиною нашої команди 💙