16 січня 2023 21:10
Працював в Boosteroid протягом 2.5 років спочатку на позиції Support Manager, через деякий час отримав підвищення до Deputy Head of Customer support.
Boosteroid — єдиний і унікальній український хмарний ігровий сервіс, і працювати з цим продуктом було незвично і дуже цікаво. Протягом всього часу я відчував комфорт та підтримку з боку компанії: перегляд зарплатні кожні півроку, оплата курсів для підвищення кваліфікації, безкоштовні обіди, постійні смаколики в офісі тощо. Варто також згадати, що на початку повномасштабного вторгення компанія допомогла тимчасово релокейтнутись на Західну Україну, надала потужний ноутбук та забезпечила стабільним грошовим доходом в такі нестабільні часи. До речі, зарплата жодного разу за весь час не затрималась :)
Окрема подяка Світлані, Тетяні, Вікторії, Ігорю та звичайно, CEO компанії Івану за постійну підтримку, дружню атмосферу та менторство.