Boosta

Київ, Львів, Варшава (Польща)

16 серпня 2022 11:35

Ostap Chornyi

Неприємний осад опісля відбіркового процесу.

Було відмовлено по причинах ще відомих на етапі знайомства з резюме; етап спілкування з рекрутером теж було пропущено, і форсовано етап спілкування з менеджментом; опісля цього було надане нерелевантне тестове завдання(про що я сповістив фідбеком), але це до уваги прийнято не було. Дуже здивований дуже позитивним відгукам тут, бо за співвідношенням мною заявленої зп та розмови на технічному інтерв’ю/вимогам по тестовому, відверто компанія шукала стронг міддла продакта за прайсом джуна на потоковий по таскам функціонал.

Проект — seogene.
Особисто я після такого відношення на майбутнє не готовий в принципі спілкуватись з компанією.

Остап, дякуємо за відгук. Кожен фідбек допомагає нам ставати кращими.

Нам дуже шкода, що процес відбору залишив у вас негативні враження. Ми докладаємо усіх зусиль, аби постійно покращувати рекрутингові процеси в Boosta.

Ваш кейс додатково проаналізували та зробили відповідні висновки. На жаль, ваша позиція стосовно виконання тестового завдання не співпадає з баченням і позицією нашої компанії. Тестове завдання є обов’язковим етапом відбору до Boosta за більшістю позицій, але якщо воно здається кандидату не релевантним / цікавим / прийнятним тощо, завжди можна відмовитися від його виконання та подальшого розгляду своєї кандидатури. Компанія надала перевагу іншому фахівцю саме за результатами тестового, вам же було надано деталізований фідбек стосовно отриманих від вас результатів, котрі повпливали на це рішення.

Маю зауважити, що нас здивували ваші коментарі про рівень винагороди, оскільки упродовж спілкування ми не дійшли до етапу пропозиції з боку компанії. Сума побажань була зазначена лише з вашого боку.

Щиро бажаємо вам успіхів у пошуку позиції та компанії, що цілковито співпадатимуть з вашими очікуваннями.