Boost Solutions

Київ

21 вересня 2017 12:58

El Drake, Junior Marketing Manager з 2017 року

Як маркетолог, маю що розповісти, тож запасайтеся попкорном ;)

Перше враження, кажуть, часто буває хибним. Що ж, це якраз той випадок, коли все виявилося навпаки. Компанія ще в процесі пошуку роботи дуже зацікавила, і, зрештою, досі за пів роки жодного разу не розчаровувала.

Менеджер, який мене наймав, одразу склав привітне враження, onboarding теж пройшов на диво швидко і просто. Сподобався і сам офіс, та не тому, що в Чернівцях якісь занижені стандарти. Розташування, свіженький ремонт, велика площа, зручні меблі, спокійний openspace, і нова техніка. Хоч це і перша моя така постійна робота в офісі, знаю, що це — хороші умови.

Враження змінилося хіба що про команду. В хорошому сенсі :) Очікував нудного корпоративного співіснування, а тут, виявляється, відкриті, дружелюбні люди працюють. Так, не завжди все ідеально з організацією проектів, але виручає те, що всі, з ким я мав справу, стараються йти тобі назустріч. Це пізнається вже в процесі роботи, і не одразу зрозуміло, коли посеред дня на мить забігаєш, щоб пройти інтерв’ю. Але для мене це дуже важливо.

Також, подобається, як маркетологу, можливість працювати над розробкою власних продуктів. Компанія дає свободу для творчості, і це — прекрасно. Так набагато приємніше працювати, знаючи, що твої ідеї мають цінність.

Чимало навчився за цей час, і робота приносить результати, тому працювати не здається нудно чи важко. Проекти нетипові, цікаві, є потреба і сенс в креативному маркетингу. Керівництво не давить, старається теж бути відкритим і йти назустріч у всіх питаннях. Сподіваюся, так буде і надалі.

Є багато планів щодо розвитку компанії, і дай Бог, щоб вони здійснилися. Тому що з Boost.Solutions добре мати справу, а добро варто примножувати :)