13 липня 2020 12:25
Отримав тестове завдання, на наступний день відправив результат. Ще через день вирішив поцікавитись результатом — ігнор. Рекрутингом займався Co-founder Dmytro Dumanskiy, не рекомендую зв’язуватись
Максим, навіщо обманювати? Я відразу Вам відповів як зміг.
Максим Михаленич 8 лип 2020 11:55
Коли. буде результат по тестовому завданні?
Максим Михаленич 9 лип 2020 15:32
Доброго дня, скажіть будь-ласка вакансія ще актуальна?
Ви 9 лип 2020 16:28
Доброго. Поки що — ні. Дуже багато кандидатів. Не встигаємо всіх опрацьовувати.
ойвейб те що кандидати тратять час щоб робити тестове це нормально, а на рев’ю тестового часу немає, підхід до рекрутинга з великої букви
і про який обман йде мова, я залишив відгук, щоб попередити про те, що контакт з Вами це марна трата часу
ойвейб те що кандидати тратять час щоб робити тестове це нормально
Так, для джунів це абсолютно нормально. Більше того, тестове завдання — це додаткова практика і піде тільки на користь. Не треба робота — не робіть.
а на рев’ю тестового часу немає
контакт з Вами це марна трата часу
Ті кандидати, які вже працюють на проекті з вами не погоджуються.
і про який обман йде мова
Ви написали, що Вас ігнорили. Але це не правда — я фактично одразу вам відповів і пояснив, чому з вами не зв’язались.
Тестове завдання не робиться для практики, якщо мова йде про нормальні компанії, то по результатах тестового завдання проводиться співбесіда, або відбувається детальне рев’ю коду.
За «Ігнорити» я маю на увазі, що після того як я відправив тестове, фібеку ніякого не получив.
Якщо Ви вважаєте, «Рев’ю Вашого тестового було. Детальний фідбек ми не надаємо. Оскільки ми отримали величезну кількість відгуків.» що це адекватний процей найму, то немає сенсу взагалі спілкуватись
5 коментарів