Blaize

Київ, Дніпро

Я працюю в Blaize вже понад три роки. Колектив тут неймовірно дружній і професійний, що створює атмосферу підтримки та співпраці. Компанія працює на передовій сучасних технологій, що дає можливість постійно розвиватися та бути в курсі найновіших трендів. Завдання, над якими працюємо, дуже різноманітні й цікаві, кожен день приносить нові виклики та можливості. Окремо хочу відзначити відкрите та дружелюбне керівництво. Щиро рекомендую Blaize до розгляду всім, хто шукає цікаву та перспективну роботу в крутій команді)

Підтримали: Анастасия Ткач

Работаю в компании практически два года. Для меня немаловажный показатель. Очень доброжелательные, отзывчивые коллектив и руководство. Невероятное разнообразие задач и возможностей для развития. Безграничный лайк 👍🏻 Ждём всех, кто любит вызовы и не боиться нового 👌🏻

Прекрасное место для работы:
— дружный и отзывчивый коллектив
— работа на острие технологий и интересных проектах
— обучение всем необходимым навыкам
— отлично как стартовать будучи студентом, так и вливаться уже матёрым специалистом
Крайне рад, что работаю тут — и всем советую. Тут рады людям.