27 серпня 2025 21:09

Anastasiia Kovalenko, Community Manager

Мала змогу поспілкуватися з рекрутеркою і Talent Acquisition Specialist Юлією, і дуже рада поділитися приємним відгуком.
Хочу відзначити, що Юлія саме той рекрутер, з яким відчуваєш себе комфортно вже з перших хвилин розмови. Дуже уважна, щиро зацікавлена в розмові, підтримує діалог легко та природно. Мені сподобалося, що Юлія не просто ставить запитання, а створює відчуття живої, людської розмови, де тебе слухають і цінують твої думки. Також, мене вразило, як детально і натхненно Юлія розповідала про компанію Bitmedia Labs, любов до власної справи відчувалася через екран, як і досконале знання процесів у компанії.
Фідбек я отримала швидко, він був максимально теплий, чесний та корисний — без жодних «шаблонних» фраз. Дуже рідко зустрічаєш настільки професійне й одночасно людяне ставлення у рекрутингу.
Я залишилася з відчуттям вдячності та поваги після спілкування. Думаю, будь-якому кандидату пощастить пройти інтерв’ю з такою рекрутеркою, а ще й потім працювати разом над важливою справою. Дякую за це приємне враження!