13 травня 2025 20:21

Ivan Kotelevskiy, Fulstack dev в Bitmedia

Хочу поділитися своїм досвідом як Fullstack Developer після проходження хайринг-процесу в Bitmedia Labs — і він був дійсно дуже приємним та комфортним.

З самого початку відчувалася прозорість, структурованість та конструктивність у всіх етапах — від першої розмови до фінального рішення. Комунікація була чітка, без зайвого очікування чи невизначеності. Враження залишилися тільки позитивні.

Після старту в компанії приємно здивував рівень проектів і людей. Тут працюють сильні професіонали, з якими цікаво вирішувати складні задачі, обговорювати ідеї та разом будувати технологічні рішення.

Проекти — сучасні, живі, з цікавими викликами та використанням актуальних технологій. Водночас відчувається, що кожен в команді — важлива частина великого механізму, де всі рухаються в одному напрямку з місією та спільними цінностями.

Справді радий бути частиною Bitmedia Labs — це сильна компанія, в якій хочеться розвиватися й рухатись далі 🚀

Підтримали:  Olga Loboda

Іване, дякуємо тобі за такі теплі слова та детальний фідбек! 😊
Нам справді важливо, щоб кожен етап співпраці — від першого контакту до повноцінної роботи в команді — був прозорим та комфортним.
Раді, що ти став частиною Bitmedia Labs! Цінуємо твій професіоналізм, енергію та готовність занурюватися в складні виклики.
Разом — ще більше цікавого попереду! 🚀