25 березня 2025 16:37
Хочу поділитися своїм досвідом проходження хайринг-процесу в Bitmedia Labs на позицію SMM Manager — і він був максимально позитивним.
Знайшов вакансію на Djinni, спілкувався з рекрутеркою Юлією Максимюк — і можу сказати, що це була одна з найприємніших рекрутингових взаємодій. Юлія завжди була на зв’язку, швидко відповідала на мої запитання, оперативно давала зворотний зв’язок на кожному етапі — не доводилося довго чекати чи нагадувати про себе. Було лише два інтерв’ю та технічне завдання, що не може не радувати. Після технічного інтерв’ю отримав позитивний фідбек за кілька годин, а згодом — офер.
Онбординг пройшов легко й структуровано — мені швидко надали техніку для роботи (Macbook Pro), допомогли з процесами, і я дуже швидко влився в команду.
Мені подобається підхід компанії, дружня атмосфер, відкритість до нових ідей та активна позиція в індустрії. Радий, що приєднався до Bitmedia Labs — і впевнений, що попереду ще багато цікавого.