17 лютого 2025 13:59

Daria Muravska, Manual QA Engineer

Доброго дня!
Знайшла вакансію від компанії на Djinni на посаду Manual QA, дуже зацікавили умови та домен, в якому потрібно буде працювати, тож я вирішила відгукнутися.
Спілкування відбувалося з HR Yuliia Maksymiuk, після першої зустрічі я доволі швидко отримала повідомлення про те, що мені хотіли б дати тестове завдання, я погодилась та виконала його. Під час виконання Юлія часто запитувала чи все добре, можливо є якісь питання, та відповідала на них, якщо були. Перевірка тестового теж була достатньо швидкою та мене покликали на технічну співбесіду. Вона проходила в дуже комфортній та дружній обстановці, питання були цікаві, та не відчувалося що я саме не співбесіді, був зворотній фідбек одразу, ніби просто спілкування на професійну тему. Майже одразу після співбесіди мені запропонували пройти ще одне невеличке завдання (цього етапу в хайрінгу немає, але для мене його зробили через особливість проєкту, домен, з яким я раніше не працювала, щоб перевірити хід моїх думок). Після виконання цього завдання (його перевірка до речі теж була дуже швидка), я була рада отримати офер, на який справді чекала, бо і проєкт, і компанія мене дуже зацікавили.
Весь цей процес, що я пройшла для приєднання до команди був дуже цікавим, що головне, відчувалася підтримка, та те, що не тільки я, як кандидат, зацікавлена в усьому.
Ось такий в мене досвід відбору та приєднання до компанія, яким я дуже задоволена. Також хочу відмітити про забезпечення співробітників потужною технікою та, що дуже приємно, разом з технікою мені прийшов невеличкий Welcome pack.

Даріє, дякуємо за твій детальний і щирий відгук! 😊
Нам дуже приємно, що процес найму залишив у тебе такі позитивні враження, а підтримка команди була відчутною на кожному етапі. Ми раді, що ти стала частиною Bitmedia Labs, і впевнені, попереду нас чекає багато цікавих проєктів та спільних досягнень! 🚀