20 грудня 2024 10:29

Анатолий Церкуник

Доброго дня !
Знайшов вакансію від компанії на сайті Dou на посаду Strong Junior Full Stack Developer.
Поспілкувались з HR Yuliia Maksymiuk, після зустрічі домовились що буду чекати відповіді на подальші етапи. Далі отримав повідомлення про те що хотіли б дати мені тестове завдання. Я погодився на тестове, виконав його. Під час виконання тестового пані Yuliia часто запитувала чи все ок, чи є якісь питання і т.п., тобто спілкування було досить активне.
Я завершив тестове, здав його. Після цього прийшла відповідь що тестове завдання не відповідає умовам ТЗ (логіка бою була виконана на фронтенді, треба було на бекенді) і чи можу я переробити тестове завдання. Я пояснив що для чого переробляти і затрачати на це час якщо це є тестове завдання, я можу все детально розказати та пояснити як би я зробив його на бекенді, але переробляти не мав часу бо ще допрацьовую в компанії на fulltime і також маю сім’ю і дітей яким потрібно приділяти час.
Після цього прийшла відповідь з повною нісенітницею про те що взагалі було зроблено не по ТЗ, що не використовувалась база даних MongoDB при тому що на бекенді підключення йде саме до цієї БД і тільки вона там і використовувалась....
Після цього Yuliia пропала і не відписує на повідомлення яке я залишив був після її відповіді.
Нажаль, в мене склалось негативне враження про компанію.... і відчуття таке що я просто виконував чиюсь таску або ж до тестового завдання, до коду навіть не дивились....

Анатолію, доброго дня!
Дякую за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Ми щиро цінуємо час і зусилля, які ви виділили на виконання тестового завдання, а також вашу активність та відкритість під час спілкування з нашою командою.
Хочу зауважити, що ви спілкувалися з Юлією Мороз, а пишете про Юлію Максимюк. Детальний зворотний зв‘язок щодо тестового завдання був наданий вам в особисті повідомлення і ми розуміємо, що могли виникнути певні непорозуміння.
Ми постійно працюємо над удосконаленням наших процесів, щоб зробити взаємодію з кандидатами максимально прозорою та зрозумілою. Ваш зворотний зв‘язок дуже важливий для нас, і ми обов’язково врахуємо його, щоб уникати подібних ситуацій у майбутньому.
Щиро бажаємо вам успіхів у професійній діяльності та сподіваємося, що ваш наступний досвід роботи буде лише позитивним.