18 грудня 2024 14:23
Всім привіт!
Працюю Influencer Marketing Manager у Bitmedia Labs вже 2,5 роки і вирішив поділитися своїм позитивним досвідом.
Відчуваю себе тут частиною команди, яка завжди рухається вперед і прагне досягати крутих результатів. Дуже ціную, що є можливість постійно вчитися та розвиватися. Компанія пропонує різні тренінги та семінари, що допомагає ставати кращим у своїй справі.
Маю чим пишатися — вдалося реалізувати проєкт, який не лише зробив нашу роботу ефективнішою, а й допоміг клієнтам. Круто, що тут завжди є підтримка від колег і керівників, а нові ідеї завжди знаходять відгук.
Ще подобається, що є перспективи для кар’єрного зростання. За цей час я зробив кілька кроків уперед і вже маю плани, як розвиватися далі. Впевнений, що компанія допоможе це реалізувати.
Люблю ділитися своїм досвідом із командою, бо вірю, що це робить нас сильнішими. Планую й надалі допомагати компанії рости та досягати нових висот разом із нашою крутою командою!
Рекомендую Bitmedia Labs як місце, де можна рости та реалізовувати себе в оточенні крутих людей!