17 жовтня 2024 9:21
Вітаю
Дуже прикро, що в компанії Bitmedia Labs немає культури надання зворотного зв’язку після інтерв’ю.
Проходила інтерв’ю з рекрутером Адріаною, домовились, що фідбек буде через 2 дні. В результаті вже пройшло 2 тижні, фідбеку до сих пір немає та моє повідомлення просто ігнорується.
Вважаю це абсолютно непрофесійно.
Ольго, доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно важливо отримувати зворотній зв’язок, щоб покращувати наші внутрішні процеси.
Щодо затримки з наданням відповіді, на жаль, через велике навантаження на команду рекрутингу у нас дійсно виникли певні труднощі. Саме з цієї причини була відкрита вакансія рекрутера для розширення команди та оптимізації процесів. Направили вам зворотній зв’язок і хочемо додатково подякувати за вашу участь у процесі відбору.
Ми постійно працюємо над покращенням наших підходів, щоб у майбутньому уникати таких ситуацій. Для нас ваш відгук справді має значення. Ще раз дякуємо і бажаємо вам успіхів у подальших кар’єрних досягненнях!