12 березня 2024 17:23

Всім хеллоу 👋
Ділюсь своїм досвідом 👇
Посада: Social Media Manager
Працюю в компанії: 7 місяців

Почну з моменту, коли мені написала рекрутер Юлія. Вакансія зацікавила, і, переглянувши проєкт, я погодився. Всього було 3 етапи: знайомство, тестове, технічна, що, як на мене, цілком нормально. Адже в той самий час я проходив ще співбесіду в одну велику компанію, і там було 6 етапів 🤯

Через те, що я проходив співбесіди в різних компаніях, я попросив трохи змістити графік зустрічей і співбесід, і на це погодились, що дуже круто. Я до цього пройшов немало співбесід, і на багатьох на тебе дивились, наче як пафосні консультантки в Brocard, а тут навпаки — приємне спілкування, доброзичливість, а також повага до тебе як до кандидата. Процес відбору мені максимально сподобався, але більше сподобався онбординг та welcome pack 😅

Відразу скажу, що я потрапив у ідеальну команду, про яку не те що не мріяв, але й надумав, що така взагалі існує. Керівники просто супер, професіонали своєї справи. Як у вас буде, не знаю, але сумніваюсь, що інакше. Чітко ставлять задачі, лояльно відносяться до термінів і проблем, які виникають. Люблю, ціную, хочу, щоб таких керівників було побільше. Команда топчик: в робочий час ми працюємо і іноді скидаємо тіктоки один одному, а поза роботою — друзі, які рубляться в Фіфу, Гран Турізмо, діляться своїми проблемами, допомагають, прикалуються та підтримують один одного ❤️

Процеси в компанії добре налаштовані, всі тулзи, які тобі потрібні будуть у роботі, тоді нададуть. Мені в перший день видали MacBook Air M2, але він не витягував роботу у важких проєктах. «Не проблема», сказали мені, і замінили на MacBook Pro, і тепер все супер 🔥
Також немає такого, що тебе заставляють овертаймити, не виплачують винагороду місяцями, зобовʼязують проходити 10 кіл пекла користуючись програмами, які скріншотять чи записують відео 🔍

Для любителів походити в офіс, правда, тільки у Києві. Є місце, яке має шикарний вид на Олімпійський стадіон з тераси, ортопедичні крісла, каву, різне молоко на вибір, кокосове, звичайне, безлактозне, може ще якесь, переговорки, зону відпочинку, а ще прекрасну офіс-менеджерку Уляну. Взагалі, що стосується людей в компанії, всі просто максимально такі сонечка, всіх хочеться обійняти, зі всіма є про що поговорити, всі доброзичливі та приємні в спілкуванні 🫶
Також є в компанії й місце для любителів віддаленої роботи, таких як я👨‍💻

Зараз ера скорочень в ІТ сфері та і не тільки. Я працював багато в яких сферах, навіть в хімічній промисловості. В багатьох компаніях у цей час не займаються оптимізацією бізнесу, не знаходять нових шляхів для вирішення проблеми, а займаються лише скороченням і збільшенням обов’язків працівників, яких звільнили на тих, хто залишився працювати. Звісно, це не всюди, але скажу, що в Bitmedia Labs в цей важкий час демонструє інший підхід, не скорочуючи працівників і не накидаючи їм додаткової роботи.

Звучить ідеально? Можливо, але це мій досвід роботи в компанії. Хтось побачить іншу картину, типу — о, офіс в центрі Києва, фу, оце мені з Дарниці 2 години їхати туди 🚌

Або ось тут немає власного автопарку, персональної масажистки й бару з алкоголем, тому тут працювати не реально 🤡

Мінуси є всюди, але якщо тебе, щось не влаштовує, то ти можеш це обговорити й це не буде покладено до ящика всередині якого чорна діра, а приймається до виправлення 👍

Тому раджу на власному експрієнсі побачити, як це працювати в Bitmedia Labs, що я вам і раджу зробити 🤝