31 серпня 8:59
Всім привіт! Хочу поділитись процесом відбору до Bitmedia Labs на позицію Junior Data Scientist. Вакансію знайшов на Djinni, але як виявилося трохи пізніше в цій компанії вже давно працює мій товариш. Від нього отримав гарний відгук про компанію і бажання доєднатися до компанії збільшилося. Відразу підготував і відправив CV і вже того ж дня отримав зворотній зв’язок від HR Ольги з пропозицією пройти перший етап інтерв’ю з HR. І вже наступного дня пройшло перше інтерв’ю з HR. По часу це зайняло близько години, дізнався багато інформації про компанію і продукти над якими працює компанія, а також отримав відповіді на свої запитання і розповів про свій досвід роботи і досягнення. І через невеликий проміжок часу отримав пропозицію виконати тестове завдання, добре що завдання отримав в п’ятницю ввечері і на вихідних міг спокійно зайнятися тестовим. Виконання тестового зайняло майже день, так як завдання були цікавими і нестандартними. В понеділок зранку відправив тестове і вже на наступний день отримав позитивний фідбек і пропозицію перейти на наступний етап технічне інтерв’ю.
Технічне інтерв’ю пройшло чудово. Запитання були на різні теми і технології, що використовуються в компанії. Було декілька непростих питань пов’язаних з виконанням тестового завдання, але як мені здавалося я дав на них гарні відповіді. Підводячи підсумок Максим гарно провів технічне інтерв’ю.
Після технічного інтерв’ю недовгий проміжок часу очікував зворотній зв’язок і був дуже радий отримати оффер, на який відразу погодився.
Ось так в мене пройшов відбір на приєднання до команди Bitmedia Labs))