28 травня 21:46
Пропрацювавши в компанії 6 місяців, я хотів би поділитись своїми емоціями.
Все почалось із звичайного пошуку роботи. Випадково натрапив на вакансію та зацікавився — щось стрельнуло всередині, тому я просто не міг пройти мимо. Відповідь я отримав досить швидко і відразу потрапив на перше HR інтерв’ю. Дізнався багато чого про компанію та на всі мої запитання отримав зворотній зв’язок. Після цього було тестове завдання — я витратив на нього декілька днів, якщо не помиляюсь, і через невеличкий період очікування, на мене чекала технічна співбесіда.
Чесно кажучи, я приймав участь у різних інтерв’ю досить часто, тож ніяких хороших очікувань не було. Яке ж приємне здивування охопило мене, коли я побачив, що люди ставились до мене з повагою, розумінням та добротою. Година пролетіла неймовірно швидко. Питань було дуже багато, однак все пройшло без гнітючої атмосфери. І вже на наступний день я отримав офер. Звичайно ж я погодився.
В перший день випробувального терміну, я зрозумів як добре налаштовані всі процеси. У мене було заплановано багато мітів, під час яких, мені пояснили купу всього, і дали перші невеличкі завдання. Щоб залишити відчуття інтриги, я не буду нічого спойлерити, дізнаєтесь самі, але все неймовірно цікаво та поступово. Всі завжди відповідають та допомагають. Задачки спонукають до постійного вивчення чогось нового та покращення вже набутих навичок, і я вважаю, що саме це показує рівень проектів компанії.
В кінці додам, що Bitmedia Labs це рай на плюшки. Стільки всього я отримав перед початком моєї роботи — це просто вау. Всілякі welcome паки, потужні маки, приємні маленькі подаруночки та курси англійської мови + лекції всередині компанії на різні теми.
Ну і після цього всього, як тут не полюбити бітмедію?