6 березня 2020 2:03
Працював в компанії ~10 місяців (5 в офісі і ~5 віддалено), з лютого по грудень 2018
Хотів додати відгук раніше, але тільки зараз додали компанію на DOU, до цієї вакансії публікували на work.ua
З хорошого:
З мінусів:
Одна з причин звільнення людей з компанії — це відсутній фінансовий ріст
Моя порада і кандидатам і компанії, завчасно обговоріть коли перегляд винагороди і на яку суму можливий, від цього виграє і компанія і кандидат
Привет Ярослав, спасибо за отзыв! Да, действительно, 3 года назад Bitmedia Labs была небольшой компанией, и мы только начинали выстраивать наши внутренние и внешние процессы. Сейчас мы постоянно работаем над профессиональным ростом и мотивацией наших ребят. Больше информации от этом ты сможешь найти в наших соцсетях (ссылки есть в описании). Еще раз спасибо))
Anna Shakhova, ваші відповідь безінформативна.
Матвію з PlasticJam передавайте привіт!