2 bobak: Ігорю, дякую за детальну та відверту відповідь.
Резюме висилати не буду оскільки по-перше — цілком задоволений своєю теперішньою роботою, а по-друге — маю дещо іншу спеціалізацію.
Коментувати Ваших відповідей теж не маю наміру — оскільки просто хотів, щоби Ви зафіксували тут саме ті деталі, які цікавлять в кожній компанії розробників, а не конкурентів чи рекламні агенства.
Щоб давати подібні оцінки, треба мати трохи більше інформації про нас, яку Ви, пане Артур, однозначно не маєте.
Працювати в нас чи ні — це справа вибору кожного. Хто хоче знайти цікаву і гарнооплачувану роботу із перспективою кар’єрного росту (набагато більшою перспективою аніж у великих фірмах), той не буде уникати знайомства із нами тільки тому, що пан Артур на форумі класифікував нас як «стартап-команда».
— > На чому базується технологічний процес? — Уточніть питання: що саме Вас цікавить? — > Якими Bug Tracker, Version Control System користуєтеся? —, то TestTrack однозначно треба міняти на щось розумніше (скоріше за все пізніше зробим свій інструмент). — > Який відсоток тестерів в колективі? — Достатньо для того, щоб наші розробки були якісними.
Всі три відповіді дуже добре підкреслюють факт: — На сьогоднішній день (08.05.2007) — п’ятеро:) (до речі, в ці п’ять осіб входять директор і бухгалтер?)
Успіхів в розвитку вашої справи. Я би не називав вас «фірмою». Скоріше стартап-командою з амбіційними цілями та високою самооцінкою:) Це моє особисте бачення терміну «фірма в IT».
Відгуків поки що немає