Binariks

Львів, Катовіце (Польща)

21 квітня 2024 0:41

Олександр Синюк, UX Designer з 2018 року

Працював в Binariks з кінця 2018 року по вересень 2023 року. Маю змішані враження від компанії.

Мені сподобався колектив і певна свобода у підході до роботи. Завдяки цій компанії я отримав більшу частину свого досвіду, пройшовши шлях від джуна до мідла і познайомившись з багатьма людьми, які стали моїми друзями.

Проте на цьому, на жаль, плюси компанії для мене, перш за все як для дизайнера, закінчуються. Дизайн у Binariks — це придаток до послуг розробки, відповідне до нього і ставлення компанії. Разом зі мною працювали 4 колеги по спеціальності, і всі вони були джун рівня, тому не було людини, яка могла щось навчити, порадити чи дати фідбек. Дизайнерський відділ ніколи не планувалося розвивати та посилювати спеціалістами топ-рівня. Через ці причини розвиток мене як дизайнера тут був важким. Вважаю, що моя затримка в компанії була не розумним рішенням з моєї сторони.

Прошу зауважити, що негативні моменти стосуються лише аспекту дизайну. Можливо, для розробників історія зовсім інша.

Олександр, читаю ваш відгук і в мене просто флешбек. 1 в 1 схожа ситуація була в мого знайомого дизайнера, тільки в іншій компані. Товариство, для вас має бути «червоним прапором» якщо послуги дизайнера надають як безкоштовна додаткова послуга

Привіт, Олександр

Дякуємо за твій відгук про нашу співпрацю. Нам приємно, що ти був частиною команди протягом цих 5 років. Також ми раді чути, що ти здобув хороший досвід в binariks та познайомився з багатьма людьми, які стали тобі друзями.

Щодо дизайнерського напрямку, ми розуміємо твій фідбек. Наші клієнти частіше потребували послуг розробки UI/UX дизайну в скоупі full-cycle розробки проектів, аніж соло, від того, ми припускаємо, і могло скластися враження, що «дизайнерський відділ ніколи не планували розвивати...» Насправді розвиток був поступовим і органічним та відповідав запитам клієнтів на той час.

Дякуємо ще раз за зворотний зв’язок, для нас дуже цінна кожна думка з детальними коментарями.