Binariks

Львів, Катовіце (Польща)

17 жовтня 2023 12:04

Yuliia Hliuzytska, Head of Lead Generation в Binariks

Працюю в Binariks вже близько 2 років. За цей час я змогла вирости з позиції Lead Generation Specialist до Head of Lead Generation. В компанії зібрались дійсно професіонали своєї справи, які мають спільну мету та цінності.

З першого свого дня роботи я була приємно вражена тим, наскільки тепло мене прийняла компанія та колектив. Тому в першу чергу хочеться виділити своїх тімейтів, людей, які запалюють тебе кожен день. Я дуже тішусь, що працюю з такими людьми яких можна назвати не тільки колегами й з якими можна розділити позаробочий час.)

Також дуже ціно що компанія налаштована максимально проукраїнськи, всі спілкуються українською, а компанія стабільно донатить на підтримку ЗСУ та допомагає мобілізованим колегам. Ще в компанії регулярно проходять різнопланові івенти по типу благодійних ярмарків чи аукціонів на яких збирають донати. Ну й загалом дуже багато активностей й клубів для працівників, які допомагають краще познайомитись та весело провести час. З останнього можу виділити alias & mindgames.)