Binariks

Львів, Катовіце (Польща)

17 липня 2023 17:24

Maksym Brovdii, Software Engineer

Привіт, хочу поділитися враженнями від роботи в компанії Binariks.
Моя історія в Binariks розпочалася із трейнінг-центру. Пройшовши непрості як для новачка відбори, я став частиною команди. Можу із впевненістю сказати, що відчуваю прогрес, який не був би можливим без настанов досвідчених колег, а також менеджменту.
Варто виділити такі речі як професіоналізм, активна соціально-громадянська позиція, а також колектив.
Маючи в своєму складі людей із досвідом та грунтовними знаннями, компанія завжди розвивається. Knowledge sharing, tech talks та інші подібні івенти сприяють як професійному розвитку, так і допомагають краще дізнаватися один одного, вміти чітко і лаконічно висловлюватися, а також слухати і розуміти. Компанія зацікавлена в розвитку свого працівника, а тому різні ідеї чи пропозиції активно обговорюються. Також для кожного рівня є свій план розвитку, література чи веб-джерела, які дозволяють отримувати актуальні знання та навички.
Відзначу, що ведеться активна підтримка як ЗСУ, так і інших важливих організацій, зокрема тих, які допомагають тваринам.
Не можу не відзначити атмосферу, яка панує в чатах і в офісі. Регулярні ігри, турніри, перегляди фільмів, booking club, а також багато іншого — все те, що допомагає відпочити від роботи.

Підтримали:  Inna Davydiuk Andrii Vytak Serhiy Verbovyi