Працюю в bill_line вже пів року і чесно, перші дні я була в легкому шоці.
Знаєте, коли заходиш у компанію й готуєшся до стандартного онбордингу: «Ось тобі документи, ось комп’ютер, ось удачі...»
А тут: ого, адекватність!
Колеги привітні, менеджери пояснюють нормальною мовою, а не «потім розберешся». Інформацію подають чітко і без токсичності, я реально перезавантажувалась і думала:
«Де підступ?!»))
А ще ті самі легендарні «плюшки».
Пів року не готувала їжу і щиро цьому рада, тому тут окреме — дякую за корпоративне харчування)
Медичне страхування — база для айтішки, а от сесії з психологом впровадженні не для того, щоб спустити пар від роботи, а це про піклування колег в ці тяжкі та темні часи.
Окремо ціную наші івенти: тут не роблять «щоб зробити» — тут вкладають душу в кожну деталь.
І що головне: цей фан і тепло поєднуються з реальною професійністю. Компанія росте, робить крутий продукт, рухається швидко, з легким хаосом, але ти відчуваєш, що твоя робота важлива і що тут цінують людей, а не посади.
bill_line — це коли ти вранці йдеш на роботу не з думкою «ну блін», а з думкою «цікаво, шо сьогодні буде?»
Одним словом: рекомендую!
Але обережно: можна закохатись у свою роботу 😎❤️
На початку лютого завершилася моя півторарічна співпраця з Bill_line.
Я працювала в комерційному департаменті на позиції Business Development Manager під керівництвом Максима. Він — досвідчений менеджер, і нам вдалося вибудувати прозору модель співпраці без мікроменеджменту, але з чіткою постановкою завдань та трекінгом результатів.
У компанії добре описані внутрішні процеси, що значно спрощує онбординг нових співробітників. Bill_line організовує справді класні корпоративи, забезпечує медичне страхування та дарує приємні подарунки на свята, що створює відчуття турботи та підтримки. Мені було комфортно працювати, а колектив — справжній скарб. З багатьма колегами ми залишаємося добрими друзями навіть після завершення співпраці.
Щодо точок зростання, на мою суб’єктивну думку, компанія подекуди є доволі неповороткою щодо змін та оптимізації певних процесів. Іноді відчувається надмірна бюрократизація, а також брак синхронізації між топменеджментом і працівниками середньої ланки в окремих питаннях.
Наразі компанія проходить етап активного зростання та трансформації, що подекуди є складним, але життєво необхідним процесом.
Щиро бажаю колегам і компанії подальших успіхів, розвитку та нових перемог!
З найкращими побажаннями, Дарина
Я приєдналася до команди bill_line у вересні, на позицію Head of Payments.
Дуже хотілося б відмітити професіоналізм HR BP Юлії Майстренко: компанія наразі не дуже відома поза фінтехом, але Юлія розповіла багато цікавого про їх розвиток та корпоративну культуру та дуже детально відповіла на мої питання.
Співбесіда була у два етапи, що досить швидко — але ці етапи дуже насичені. Я вже мала досвід роботи у платіжній сфері, тому ми одразу почали розмову «однією мовою». Для себе я бачу, що bill_line зараз багато вкладає у власні проєкти, але для мене головний метч — це команда. Всі чують одне одного і дослухаються, тому з усіма легко спілкуватися і по роботі, і просто так :)