я звісно розумію що Wordpress не сама оплачувальна робота але до $300 зп це смішно
Привіт! Дякуємо за питання, бо це дає нам можливість додатково прояснити ситуацію.
Зазвичай, усі попередні роки український ринок відрізнявся від дуже конкурентного західного ринку. І рівень професіоналізму навіть серед наших студентів, не те що серед досвідчених спеціалістів, був достатньо високий.
Ми — аутсорс компанія, до якої приходять реальні закордонні клієнти з своїми проектами, кожен зі своїм бюджетом та різними очікуваннями стосовно кандидатів. Всі вони чули багато хороших відгуків про українських спеціалістів, і, звісно, хочуть пробувати можливості співпраці. Багато з них — це невеликі компанії, власники яких самі були програмістами, і зараз, наприклад, реалізовують власні проекти та тестують, чи знайде їх ідея відгук на ринку. Якщо все проходить успішно, — є можливості відкрити позиції з більшим бюджетом.
Варто зазначити, що більшість закордонних клієнтів все життя контактують з кандидатами через Upwork, Fiverr, та ін — величезні міжнародні фрілансерські площадки. Це звичайна практика, але там наявна дуже сильна конкуренція, оскільки є тисячі кандидатів, сильних та професійних, з усього світу, на кожну вакансію. А також це впливає на рівень оплати, який, звісно, буде нижчим.
З іншої сторони — всі клієнти усвідомлюють, що на вакансії з невеликою оплатою праці сміливо можуть подаватися студенти, які мали (або ні) короткостроковий досвід; чи спеціалісти, в яких закінчились проекти і вони вже тривалий час шукають щось інше, але поки не знайшли; хтось шукає короткотривалі проекти і т.д. На останній проект у нас зі схожим рівнем оплати подалося 20+ кандидатів, з яких клієнт знайшов собі прекрасного виконавця. Дуже часто такі позиції потім переростають в стабільну і довготривалу співпрацю, бо часто у клієнта далеко не один проект.
З нашого боку, ми щиро раді коли в Україну заходять нові замовники з великими бюджетами та високою оплатою праці. Вся наша увага зосереджена на заведення саме таких клієнтів, однак, ми завжди відкриті до усіх пропозицій, і це дає реальну можливість українським кандидатам попасти на хороші проекти.
Дуже дружня команда, завжди тепла атмосфера і готовність допомогти. Керівництво підтримує і допомагає вирішувати проблеми, надає навчання, ділиться досвідом. Дуже хороша компанія, молода і дуже активно розвивається.
Я вибачаюсь, але 350-450$ на місяць для ангуляр розробника з комерційним досвідом це точно адекватна історія?
Хороша компанія, видають якісну техніку для роботи, цікаві проєкти, досвідчені колеги, які завжди готові допомогти.