13 серпня 11:20

Artem Krupnik

Коли відгукувався на вакансію в BigFish, трохи хвилювався через відсутність комерційного досвіду. Але досить швидко зрозумів, що це не проблема, якщо є бажання вчитися. Тімлід поступово вводив у роботу, пояснював незрозумілі моменти й завжди був на зв’язку, якщо виникали питання. HR теж допоміг швидше освоїтися в команді та робочих процесах.

Для мене одним із найбільших плюсів стала атмосфера в команді. Тут абсолютно нормально щось перепитати або попросити поради, навіть якщо звертаєшся до людини, з якою майже не працював. Не виникає відчуття, що кожен сам за себе — колеги відкриті до спілкування й завжди готові допомогти.

Ще один момент, який для мене важливий, — людське ставлення. Якщо виникають особисті обставини чи складнощі, до цього ставляться з розумінням і намагаються знайти комфортне рішення. Це дрібниця лише на перший погляд, але саме з таких речей і складається комфортна атмосфера. І, звісно, приємно бачити, що якщо розвиваєшся й добре робиш свою роботу, це помічають. Тут є можливість рости, і це відчувається не лише на словах.