28 травня 2025 12:02
Працюю в компанії Big Fish вже протягом 8 місяців, і можу з впевненістю сказати, що це одне з найкращих рішень у моїй кар’єрі. За цей час у мене склалося дуже позитивне враження як про саму компанію, так і про підхід до роботи, розвиток фахівців та внутрішню культуру.
Що мені найбільше імпонує — це підхід до роботи. Тут справді цінують ініціативу, відкриті до нових ідей і дають свободу в тестуванні різноманітних підходів. У компанії чітко вибудувані процеси: від постановки задач до звітності й аналітики. Немає хаосу чи неузгодженості, завдяки чому можна повністю сфокусуватися на ефективності кампаній.
Команда — сильна сторона Big Fish. Тут справді зібрані сильні фахівці, готові ділитися досвідом і допомагати. Новачків підтримують, а кожна думка сприймається серйозно.
Менеджмент відкритий до зворотного зв’язку, регулярно проводить зустрічі, де обговорюються результати, цілі та можливості росту.
Звісно, бувають періоди з підвищеним навантаженням, особливо під час запуску нових кампаній чи в більш «напружені» часи. Але в таких ситуаціях завжди є підтримка, реалістичне планування задач і повага до особистого часу.
Загалом, Big Fish — це про розвиток, підтримку та професійну свободу. Рекомендую як чудове місце для спеціалістів, які хочуть рости та впливати на результати.Тут створені всі умови для того, щоб удосконалюватися як PPC-фахівець, не стояти на місці й щодня ставати кращим у своїй справі.